Tarieven

Wat kost een spreker nu eigenlijk?

Je bent natuurlijk razend nieuwsgierig naar het tarief waar je rekening mee mag houden voor een presentatie, daar bied ik je graag meteen duidelijkheid over. Daarom vind je hieronder een duidelijk overzicht van de eventuele investering in een presentatie, workshop of masterclass:

Jaap bressers spreker klantgerichtheid

Presentatie met aanvullende workshop

4950
(€3750,- excl. 9% btw + €1200,- excl 21% btw)
  • Inspirerend optreden en daarna zelf interactief aan de slag
  • Tijdsduur +/- 90 minuten
Jaap bressers presentatie met aanvullende workshop

PRESENTATIE

3750
(excl 9% btw)
  • Inspirerende presentatie
  • Tijdsduur 20-60 minuten

PRESENTATIE MET MASTERCLASS

6950
(€3750,- excl 9% btw + €3200,- excl 21% btw)
  • Inspirerende presentatie met meerdere oefeningen en ruimte voor vragen
  • In een klein gezelschap volledig de diepte in
  • Tijdsduur 1 dagdeel (+/- 4 uur)

Pluspakket:
zorg voor extra borging en doe een bestsellerboek van Jaap cadeau! (vanaf €9,99 excl btw)

Ontzorging techniek

Ik neem graag mijn eigen technicus mee (die zit gewoon bij de prijs inbegrepen;-)), die zorgt voor een aantal technische en praktische zaken die nodig zijn voor de presentatie. En mocht hij jullie de rest van het programma nog kunnen ondersteunen, dan is dat in overleg ook mogelijk. Ook voor webinars en hybride meetings kunnen wij je volledig ontzorgen.

Maatwerk

Verder wil ik altijd graag zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden. Daarom pas ik de presentatie per opdracht zo aan, dat de bezoekers het gevoel hebben dat het geheel voor hen gemaakt is. Geen vrijblijvend verhaal, maar een mix van humor en emotie zodat de presentatie ook echt blijft hangen.

Jaap bressers contact

Hoor het ook eens van een ander

De presentatie is pas echt geslaagd als er maanden later nog steeds over gesproken wordt en mensen er ook echt mee aan de slag gaan. Dan kun je pas met recht zeggen dat de presentatie een goede investering is in plaats van een kostenpost. Ik breng je graag in contact met klanten die dit al hebben mogen ervaren.

Variabele tijdsduur

Voor de presentaties, webinars en workshop geldt dat de ideale tijdsduur afhankelijk is van het doel van de bijeenkomst of organisatie. Het is maatwerk, daarom overleg ik graag samen hoe we het geheel zo goed mogelijk tot zijn recht kunnen laten komen en het maximale uit je investering kunnen halen. Ik heb er alvast zin in!