• Spreker duurzaamheid

 • Jaap Bressers heeft veel passie voor duurzaamheid en spreekt graag over dit mooie onderwerp. Hij is in 2010 afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg op succesvol sociaal verantwoord ondernemen. Op de universiteit was hij ook student assistent van oud-minister Pieter Winsemius bij het vak ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’.

  3p’s van duurzaamheid: de people-kant

  Spreker duurzaamheid: planet en people gaan hand in hand
  Bij duurzaamheid denk je al snel aan groen, milieuvriendelijkheid en de kosten en baten van deze initiatieven. Oftewel de planet en profit kant van de alom bekende 3 p’s van duurzaamheid. Heel belangrijk,  maar wat helaas vaak onderbelicht blijft is de menselijke pijler, de people kant. Want wie moet al die groene initiatieven tot een succesvolle uitvoering brengen? Precies.. mensen, jijzelf en je collega’s. Met jullie enthousiasme en inzet valt of staat het succes van deze initiatieven.

  Humoristische en motiverende spreker duurzaamheid

  Spreker Duurzaamheid bij presentatie Duurzaamheidsmonitor met Anne-marie Rakhorst (directeur Search) en Michael Braungart (grondlegger Cadle-to-cradle filosofie)Jaap heeft in zijn persoonlijke leven ervaren wat er allemaal mogelijk is als je je schouders ergens onder zet en er met passie voor gaat. Zijn enthousiasme zet hij graag in om anderen te inspireren ook met duurzaamheid aan de slag te gaan. Door de bezoekers te raken zullen zij ervaren dat ze ook echt in staat zijn om duurzaamheidsinitiatieven tot een mooi einde te brengen. Kleine dingen kunnen al een groot verschil maken. Je mogelijkheden benutten en net wat verder kijken leiden tot veel meer toegevoegde waarde en plezier in je werk. Trakteer uw bedrijf, klanten of andere belanghebbenden van uw organisatie daarom op een humoristische en motiverende lezing over duurzaamheid.

  Wilt u de bezoekers van uw evenement ook motiveren om naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid te kijken? Neem nu contact op om Jaap in te huren als spreker duurzaamheid.

  “Geraakt in iedere vezel van mijn lijf…
  Wat een inspirerende afsluiting van onze KPN Mastercourse Duurzaamheid”
  Graziella Wijenbergh, Marketing Manager KPN

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan

   

  De presentatie over duurzaamheid is ook te verkrijgen in een Engelstalige lezing. Wilt u nog meer toegevoegde waarde van het optreden en daarna? Kijk dan eens bij het speciale een-twee-drietje.