Spreker

Inspireren, informeren en entertainen!

Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Thema’s als omgaan met verandering, klantgerichtheid en duurzaamheid zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Hij neemt je mee in verhalen die je bijblijven en waar je ook echt mee aan de slag kan.

Een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert.

U kunt Jaap als spreker inhuren voor de volgende onderwerpen:

Daarnaast kijkt Jaap graag met u naar de mogelijkheden om maatwerk te leveren en zo uw onderwerp of organisatie op een geheel eigen wijze te belichten. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in het bedrijfsleven weet Jaap als geen ander zijn publiek positief te prikkelen om meer uit hun leven en werk te halen.

Jaap activeert je om op jouw manier het verschil te maken. Met de glimlach-test: gaan je mondhoeken krullen van wat je doet? Dan kun je ook de meeste toegevoegde waarde leveren. Gewoon door anders te kijken en te doen.

Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan: wat als het wél kan?

Jaap spreekt onder andere graag over de volgende onderwerpen: