• Een inspirerende spreker – waar je écht iets mee kan!

 • Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Thema’s als klantgerichtheid, omgaan met verandering en duurzaamheid zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Hij neemt je mee in verhalen die je bijblijven en waar je ook echt mee aan de slag kan. Een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert!

  Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in het bedrijfsleven weet Jaap als geen ander het publiek te raken en inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje anders te doen, kun jij het verschil maken. Voor jezelf en voor de klant.

  U kunt Jaap als spreker inhuren voor de volgende onderwerpen:

  Daarnaast kijkt Jaap graag met u naar de mogelijkheden om maatwerk te leveren en zo uw onderwerp of organisatie op een geheel eigen wijze te belichten. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  En als u nog meer toegevoegde waarde wilt halen uit de presentatie, dan kan dat nu ook met een interactieve workshop op de dag zelf of de periode daarna via het leuke en laagdrempelige vervolgprogramma!