• Gratis e-boek

 • Hoi mooi mens,

  We hebben twee mooie dingen voor je!

  1. We zoeken nog een social media tijger en marketing goeroe om ons team te versterken. Iemand die lekker kan schrijven en die de Carlosmomentjes ook echt leeft. Past dit bij jouw talent en missie, laat het ons weten via info@carlosmomentjes.nl. En wie weet kunnen we samen de wereld mooier maken.

  Wil je op een andere manier helpen dan horen we dat natuurlijk ook heel graag! Zo is er een Carlosmomentjes ambassadeurs-app, een 30 dagen Carlosmomentjes Challenge en een stichting in het leven geroepen om met dit gedachtegoed de wereld te veroveren. Help jij mee? https://carlosmomentjes.nl/stichting-carlosmomentjes/

  2. Als je dat leuk vindt, dan geef ik je graag mijn tweede boek cadeau! In 33 pagina’s kun je lezen hoe je thuis en op het werk zelf heel gemakkelijk met kleine dingen een groot verschil kunt maken. Hoe jij jouw leven en werk nog meer kan verrijken met de Carlosmomentjes. Veel leesplezier!


  Ik vind het erg leuk om op deze manier contact te houden. Als je je naam en mailadres hierboven achterlaat, dan ontvang je het e-boek automatisch in je mailbox. Daarnaast ben je voortaan ook nog eens als eerste op de hoogte van nieuws over mijn boeken en optredens en van andere mooie dingen waar jij je voordeel mee kunt doen.

  cover gratis mini boek ontdek de kracht van het kleine