• Interactieve webinars: gun jezelf (en je collega’s) online inspiratie

 • Uitdagende tijden vragen om nieuwe oplossingen. Voor Jaap Bressers is dat de gewoonste zaak van de wereld. Sinds zijn duikongeluk, waardoor hij met een hoge dwarslaesie in een rolstoel belandde, is hij gewend aan het omgaan met grote veranderingen. Denken in en het creëren van mogelijkheden: het is Jaaps tweede natuur. Tijdens de lockdown kwam die instelling hem goed van pas. Zo waren zijn interactieve webinars in eerste instantie geboren uit nood. Maar al snel bleek dat deze oplossing verrassende meerwaarde opleverde. De noodoplossing is daarmee een blijvende verbetering geworden. De interactieve webinars zijn een extra mogelijkheid om Jaaps inspiratie te delen met uw publiek.

  Unieke beleving
  Een interactief webinars van Jaap is een unieke beleving. Een event dat echt raakt en vermaakt. Net als de liveoptredens, maar dan zonder reistijd en -kosten, externe locatiehuur of uiteenlopende lunchwensen. De interactieve webinars doen in humor en inspiratie niet onder voor een live-event. En ook elke online lezing maakt Jaap op maat voor uw organisatie, afgestemd op een van zijn thema’s: omgaan met verandering, klantgerichtheid, duurzaamheid, mensgerichte zorg, (persoonlijk) leiderschap en motivatie.

  Volledige technische ontzorging
  Voor de optimale toegevoegde waarde kunnen Jaap en zijn team u ook technisch volledig ontzorgen. U kunt naar wens gebruik maken van het online platform van Jaap, dat voor alle bezoekers makkelijk toegankelijk is. Heel gebruiksvriendelijk, er hoeft zelfs geen applicatie te worden gedownload. En de beeldkwaliteit (4k) en het geluid zijn van hoogstaande kwaliteit. Nar wens kan een mini-studio worden ingericht.

  Echt interactief
  De webinars van Jaap zijn echt interactief, net als zijn liveoptredens. Dankzij de ingebouwde chat- en pollfunctie wordt uw publiek actief bij het webinar betrokken. De techniek en de inhoud versterken elkaar. Dit maakt het zelfs mogelijk om nog meer dan in een zaal direct contact te hebben met het publiek. Jaap daagt hen uit om simpel, leuk en krachtig echt zelf bij te dragen. Voor een event met optimale impact.

  U kunt Jaap voor een webinar inhuren voor de volgende onderwerpen:

  Daarnaast kijkt Jaap graag met u naar de mogelijkheden om maatwerk te leveren en zo uw onderwerp of organisatie op een geheel eigen wijze te belichten. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

  Interesse in een unieke online beleving? Neem contact op over de mogelijkheden van een interactief webinar.

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan

   

  “Ik heb Jaap al twee keer live gezien en had niet verwacht dat dit online kon worden geëvenaard. Maar opnieuw heeft Jaap me enorm verrast en de verwachtingen ruim overtroffen.”