Webinars

Gun jezelf en je collega’s online inspiratie

Uitdagende tijden vragen om nieuwe oplossingen. Voor Jaap Bressers is dat de gewoonste zaak van de wereld. Sinds zijn duikongeluk, waardoor hij met een hoge dwarslaesie in een rolstoel belandde, is hij gewend aan het omgaan met grote veranderingen. Denken in en het creëren van mogelijkheden: het is Jaaps tweede natuur.

Tijdens de lockdown kwam die instelling hem goed van pas. Zo waren zijn interactieve webinars in eerste instantie geboren uit nood. Maar al snel bleek dat deze oplossing verrassende meerwaarde opleverde. De noodoplossing is daarmee een blijvende verbetering geworden. De interactieve webinars zijn een extra mogelijkheid om Jaaps inspiratie te delen met uw publiek.

Unieke beleving

Een interactief webinar van Jaap is een unieke beleving die raakt en vermaakt. Net zo waardevol als de liveoptredens, maar dan met extra voordelen voor de klant. Geen externe locatiehuur, geen uiteenlopende lunchwensen en geen reistijd voor alle bezoekers. Daarnaast is het webinar tot twee weken lang terug te kijken voor iedereen die er onverhoopt niet bij kon zijn.

Technische ontzorging

Jaap en zijn team kan u ook technisch volledig ontzorgen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het online platform van Jaap, makkelijk toegankelijk voor alle bezoekers en er hoeft niets te worden gedownload. De beeldkwaliteit (4k) en het geluid zijn van hoogstaande kwaliteit. Haarscherp komt de inspiratie binnen!

Echt interactief

De webinars van Jaap zijn echt interactief, net als zijn liveoptredens. Dankzij de ingebouwde chat- en pollfunctie wordt het publiek actief betrokken en daagt Jaap hen uit om zelf ook bij te dragen. Voor een event met optimale impact.

“Ik heb Jaap al twee keer live gezien en had niet verwacht dat dit online kon worden geëvenaard. Maar opnieuw heeft Jaap me enorm verrast en de verwachtingen ruim overtroffen.”