Masterclass
'DUIK DIEPER MET JAAP'

Ontdek de kern van inspirerend leiderschap

Wil je als leidinggevende ruimte maken voor de dingen die er echt toe doen? Doorpakken, tot de kern komen en er blijvend mee aan de slag gaan? Als individu of in teamverband? In je werk zowel als privé? Kies dan voor de unieke masterclass ‘Duik dieper met Jaap’. In circa vier uur tijd neemt Jaap je mee de diepte in. Er volgt een enerverende strategische sessie vol interactie, individuele aandacht en met volop inspiratie.

WAT DOEN WE NIET?

Het laatste wat je wilt, is een boeiende dag vol met mooie woorden, die vervolgens ergens in je achterhoofd of in een stoffige bureaula verdwijnen. Papieren tijgers, waar nooit iemand meer iets van hoort. Dat alles gaan we dus niet doen. Jaap is een man van de praktijk en gaat enkel en alleen voor impact. Hij laat je ervaren dat iedereen op zijn eigen manier het verschil kan maken. Zelfs als er fikse uitdagingen of veranderingen op je pad komen. Van mooie woorden naar werkelijkheid dus.

WAT DOEN WE WEL?

Deze masterclass is erg geschikt als invulling voor een inspirerende heisessie, managementbijeenkomst of leiderschapssessie. Niet alleen een moment van bezinning, maar vooral een kans om te groeien, te inspireren en te verbinden. Hier wordt de basis gelegd. Door in één dagdeel impact te maken en de juiste keuzes boven tafel te halen. Met een vleug humor zorgt Jaap voor een voedingsbodem waarin leidinggevenden antwoord vinden op wat nu echt belangrijk is of juist helemaal niet. Om zo als team dichterbij de realisatie van jullie doelen te komen.

Inspirerende invulling

Praktisch

  • Locatie: in overleg te bepalen
  • Tijdsduur: één dagdeel
  • Interactieve opzet
  • Samen aan de slag
  • Vinden van de antwoorden op wat voor jullie belangrijk is
  • Werkt het beste met een beperkt aantal deelnemers
"Vandaag geleerd, morgen toepasbaar"