Bestseller auteur

meer dan 70.000 exemplaren verkocht

Lekker onderuit gezakt op de bank, een hoofdstukje voor het slapen gaan of met je gezicht in de zon, de boeken van Jaap lezen overal lekker weg. Ze zijn makkelijk geschreven, staan vol humor en zijn een inspiratie voor elk moment.

Zoek je een mooi boek om van te genieten of een leuk cadeau voor je collega’s, relaties of goede vriend? We helpen je graag.

Voor organisaties hebben we ook interessante staffelkortingen, mail ons op hallo@jaapbressers.nl.

Boek ‘Waar een wiel is, is een weg’

Een lekker makkelijk leesbaar boek met 27 persoonlijke, korte verhalen. Hoe krijg je meer plezier in wat je doet en kun je tegelijk anderen versterken? Heel simpel: door je eigen toegevoegde waarde te vergroten.

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers van Nederland.

Met humor en emotie inspireert Jaap je om nog meer uit je werk en leven te halen. Door verandering te zien als kans om je passie te volgen. Persoonlijke, korte verhalen die je inspireren en helpen jouw toegevoegde waarde te zien. En die van anderen. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf. Wat er ook gebeurt, zoals Jaap altijd zegt: ‘waar een wiel is, is een weg’

Jaap bressers bestseller waar een wiel is is een weg boek personaliseren

Persoonlijk maken maakt het verschil:

Wil je het nog een beetje extra persoonlijk maken? Ook hier zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals:

  • het zelf maken van een boekenlegger met persoonlijke boodschap
  • een eigen pagina in het boek met persoonlijke bedrijfsboodschap (vanaf 400 exemplaren)

 

Wij kunnen ook het gehele verzendproces voor u verzorgen. Wij werken dan met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, zodat er zelfs bij het versturen al een glimlach ontstaat.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar hallo@jaapbressers.nl.

Boek ‘Pak je Carlosmoment’

Gewoon gelukkig zijn en ook nog eens bijdragen aan het geluk van anderen, wie wil dat nou niet? Jaap Bressers, een van de meest gevraagde sprekers van Nederland, ontdekte in zijn eigen zoektocht naar geluk de kracht van het Carlosmoment. Een klein gebaar dat zorgt voor een groot geluk. En het meest bijzondere: iedereen kan het. Jaap moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om dit te beseffen. Gelukkig kan het nu ook een stuk simpeler door dit boek te lezen. Het bestaat uit korte persoonlijke verhalen waar je ook zelf iets mee kan.

Op een aanstekelijke manier, met veel humor en emotie, legt Jaap uit wat een Carlosmoment is. Je hoeft er niet harder voor te werken. Je hoeft ook niks te veranderen. Het is er al. Je hoeft alleen maar je moment te pakken. Zo draag je op een simpele en leuke manier bij. Voor jezelf en de ander. Geluk groeit als je het deelt.

Duurzame keuzes

Jaaps boeken zijn stuk voor stuk duurzaam geproduceerd. De boeken worden gemaakt van bladeren en stengels die overblijven van de landbouw en anders zouden worden verbrand. De inkten zijn biologisch en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische drukprocessen.

Waar het drukken van boeken over het algemeen een behoorlijk milieubelastend proces is, leveren de boeken van Jaap zelfs meer natuur op. Hij laat namelijk per druk ook nog eens vijftig nieuwe bomen en struiken planten in een lokaal voedselbos.

Jaap bressers bestseller waar een wiel is is een weg boek personaliseren

PERSOONLIJK EN INSPIREREND CADEAU

Geef een bestseller boek van Jaap cadeau aan al je collega’s, klanten of andere gasten van jouw evenement. Succes verzekerd!

Wij denken natuurlijk graag mee:

  • het signeren van de boeken of het samen maken van een boekenlegger met persoonlijke boodschap
  • een eigen pagina in het boek met persoonlijke bedrijfsboodschap (vanaf 400 exemplaren)
  • het feestelijk inpakken van de boeken
  • ook kunnen wij (indien gewenst) de boeken naar de mensen thuis opsturen, zodat ze op een later moment nog verrast worden met een mooi cadeau.

Wil je meer informatie over de staffelkorting of mogelijkheden? Stuur een mailtje naar hallo@jaapbressers.nl.