Over jaap

Inspirerend spreker en auteur

Jaap Bressers (1983) staat al meer dan vijftien jaar op het podium als een van Nederlands succesvolste sprekers en timmert ook internationaal aan de weg. Op het podium ‘staan’ klopt in zijn geval niet helemaal. Sinds zijn 21e zit Jaap na een duik in zee met een hoge dwarslaesie in een rolstoel. Na een zware revalidatieperiode maakt hij zijn studie Internationaal Management af, maar besluit dan toch zijn leven een totaal andere draai te geven.

De kracht van het kleine

Naast inspirerend spreker is Jaap ook auteur van twee bestsellers. Jaap linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet daarmee als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Zijn rode draad is de kracht van het kleine: hoe maak je met kleine dingen het verschil voor jezelf en voor de klant? Hoe groot die kracht is, ontdekte Jaap dankzij Carlos, de Portugese broeder die hem met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan. Niet voor niets zijn Carlosmomentjes een begrip voor iedereen die Jaap wel eens heeft meegemaakt.

Simpel en met plezier bijdragen

Jaap overtreft graag de verwachtingen. Zijn aanpak raakt iedereen, van werkvloer tot directie, met blijvende impact. Niet alleen de dag erna of een week later, maar zelfs na jaren pluk je er nog de vruchten van. Zowel zakelijk als privé. Jaap leeft zijn boodschap van hoe je zelf een bijdrage kan leveren in alles wat je doet. Simpel en met een glimlach. En dat voel je. Daarom is Jaap naast succesvol spreker inmiddels ook sociaal ondernemer met allerlei activiteiten om de wereld een beetje mooier te maken.

Belevenis

Elke presentatie van Jaap is op maat gemaakt. Samen kijken we naar waar jullie vraag ligt en van daaruit creëren we een pakkende presentatie die mensen raakt en vermaakt. Dat maakt elk optreden tot een belevenis.