Lezing motivatie

ga ervoor!

Jaap Bressers is een inspirerende motivatiespreker die het publiek positief laat nadenken over uitdagingen en mogelijkheden. Zijn presentatie laat je ervaren dat iedereen, ongeacht de omstandigheden, op zijn eigen manier het verschil kan maken.

In 2005 liep Jaap bij een duik in de zee een hoge dwarslaesie op, raakte bijna volledig verlamd en kwam in een rolstoel terecht. Toch wil hij met niemand ruilen. We krijgen allemaal met tegenslagen en uitdagingen te maken. Zowel op ons werk als thuis. De manier hoe we ermee omgaan bepaalt de kwaliteit van ons leven.

Uitdagingen en kansen

Is het alleen een beperking of ligt er ook een kans? Een kans om te vernieuwen? Als vandaag de uitgangssituatie is, waar wil je dan naartoe? Juist toen Jaap zijn uitdaging serieus nam en tegelijkertijd op zoek ging naar de mogelijkheden, veranderde er iets in zijn leven en werd het weer compleet.

Jaap is nu een van de meest gevraagde motivatiesprekers van Nederland en heeft met zijn verhaal al menig hart mogen raken. Zijn er specifieke uitdagingen bij u in het bedrijf of in de regio? Jaap denkt graag met u mee om ze om te buigen naar succes. Huurt u Jaap in als motivatiespreker, dan krijgt u een inspirerende en humorvolle presentatie die raakt en vermaakt. Een verhaal dat écht bijblijft en waar iedereen iets voor zichzelf uit kan halen.

“Wat een inspiratie! Jaap heeft een sterke boodschap over kansen zien, die zowel op persoonlijke als op het zakelijke van toepassing is.”

Video afspelen
Video afspelen
"De meeste grenzen zaten in mijn hoofd"
"Most of the boundaries were in my head"

Ook Jaap inhuren als spreker motivatie en de organisatie een boost geven om er volledig voor te gaan? Haal het maximale uit de presentatie met een aanvullende interactieve workshop of masterclass.

enthousiast of nieuwsgierig geworden?