Spreker Congres

Congres spreker inhuren?

Het jaarlijkse congres komt er weer aan, het thema is rond en nu ben je op zoek naar de beste spreker voor je event. Je wilt niet gaan voor minder en er is zoveel aanbod. Hoe vind je nu de juiste spreker voor je congres? Want natuurlijk ga je voor de allerbeste. Iemand met een bevlogen verhaal, die je laat na- en omdenken en met een verpletterende kennis van zaken.

Jaap bressers een hoge dwarslaesie

Jaap Bressers als spreker op jouw congres?

Met een inspirerende presentatie of lezing van Jaap Bressers als spreker op je congres ben je verzekerd van een optreden vol humor en verrassende inzichten. Een optreden waarbij het publiek met een glimlach de zaal verlaat en waar nog lang over wordt gesproken en nagedacht.

Veel gevraagd spreker voor congressen

Een inspirerende spreker op een congres motiveert, inspireert, activeert en zet aan tot nadenken. Jaap doet het allemaal. Op zijn 21e belandde Jaap na een duikongeluk met een hoge dwarslaesie in ene rolstoel. Een zware revalidatieperiode volgde. Inmiddels is Jaap al jarenlang een veelgevraagd spreker voor congressen in binnen- en buitenland. Jaap is naast spreker op je congres naast spreker ook een bestsellerauteur met twee boeken op zijn naam.

Een spreker die iedereen kan raken en vermaken

Als geen ander kan hij zijn publiek raken en vermaken met zijn inspirerend verhaal over omgaan met uitdagende situaties en veranderingen. Een spreker voor iedereen. Want iedereen heeft met veranderingen te maken, hoe groot of klein ook. Jaap laat zien hoe je je van een tegenslag je kracht kan maken en hoe je met kleine dingen een groot verschil kun maken. Voor jezelf en voor anderen.

Spreker boeken voor congres

Jaap weet een pakkende inhoud te combineren met interactie en humor. Hij speelt moeiteloos in op de processen binnen een organisatie en haakt als spreker op een congres op actuele thema’s zoals verandermanagement, mensgerichte zorg, klantgerichtheid, leiderschap of duurzaamheid.

 

Een lezing op maat

Iedere lezing, presentatie of workshop is uniek en op maat gemaakt. Zo blijft Jaap verrassen en weet echt aan te haken op wat er speelt binnen bedrijven. Compleet voorbereid en ingelezen gaat hij aan de slag met het vraagstuk. Daarnaast kan hij ook technisch ondersteunen door de inzet van zijn eigen technicus.

Wil je meer weten over het boeken van Jaap als spreker voor je congres of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.