Omgaan met veranderingen op het werk

Bent u op zoek naar een spreker verandermanagement die uw organisatie en team inspireert?

Iedereen krijgt te maken met veranderingen. Sommige gepland, andere volkomen onverwacht. Verandering betekent: uit je vertrouwde comfort zone komen en nieuwe, onbekende paden verkennen. Privé en op het werk. Als je zelf geen invloed hebt op die verandering, dan kan dat heel spannend zijn. Het kan zorgen voor een gevoel van onzekerheid, onveiligheid en het verlies van controle. Dat geldt ook voor het omgaan met veranderingen op het werk. Een reorganisatie, fusie of een andere functie waar je niet zelf om hebt gevraagd vergt kan voor stress zorgen. Hoe krijg je weer controle over zo’n omslag en hoe kun je deze leren omarmen?

Een spreker over verandering uit eigen ervaring

Jaap Bressers weet uit eigen ervaring hoe het is om met een plotselinge verandering om te moeten gaan. Na zijn duikongeluk, waarbij hij als 21-jarig met een hoge dwarslaesie in een rolstoel belandde, klampte hij zich vast aan zijn oude situatie. Al leerde hij snel dat blijven kijken naar wat was geen ruimte biedt om je blik te richten op de toekomst. De acceptatie van deze verandering geeft perspectief. Jaap koppelt zijn persoonlijke en pakkende verhalen aan uitdagingen binnen de organisatie. Hij stelt daarbij ook de kernvragen: Waarom doe jij wat je doet? Wat is je doel? En hoe kom je daar?

Krachtige boodschap van verandering

Als spreker verandering neemt Jaap Bressers je op inspirerende en beeldende wijze mee in zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal waarin omgaan met verandering juist ook betekent: het durven najagen van je dromen en het verwerken van tegenslagen. Sterker nog: je tegenslagen zien als kans en als kracht. Een indrukwekkend verhaal waarbij hij bovendien de zaal op het juiste moment heerlijk te laten lachen. Met Jaap als spreker verandering ben je verzekerd van een aansprekend en humoristisch optreden met een krachtige boodschap. De boodschap van verandering.

Jaap inhuren als spreker over verandering? Hij denkt graag met je mee naar de mogelijkheden. De presentatie omgaan met veranderingen is uit te breiden met een interactieve workshop of masterclass.

Neem vrijblijvend contact op.

Jaap bressers een hoge dwarslaesie