TED Spreker

Op zoek naar een goede TED-spreker voor je event?

TED-talks zijn voor miljoenen mensen een enorme bron van informatie. TED staat voor Technology, Entertainment & Design. Het doel van een TED-talk is het verspreiden van goede ideeën (Ideas Worth Spreading) via inspirerende betogen van maximaal 18 minuten. TED-talks bevatten een vast en streng format. Dat geldt voor de lengte, voor de setting en voor de vorm: er is geen interactie met het publiek. De spreker moet zijn eigen talk weten te dragen. Alleen sprekers die worden uitgenodigd mogen door TEDx, de organisatie achter de TED-talks, mag een Ted-talk verzorgen over zijn of haar expertisegebied, levenservaring of een vernieuwend concept. De presentaties worden opgenomen en wereldwijd verspreid.

Wanneer is een spreker TED-talk waardig?

Wat maakt TED-talks zo krachtig? En wat zorgt ervoor dat de ene spreker wel wordt uitgenodigd en de andere niet? Het succes van een goede TED-talk ligt voor 100% bij de spreker en de manier waarop hij zijn verhaal vertelt. Een TED-spreker kent de fijne kneepjes van storytelling en heeft een perfecte timing in beeld en verhaal. Je moet dan ook van goede huizen komen om een echte TED-spreker te zijn.

Geen wonder dat veel events en congressen graag een TED-spreker uitnodigen voor hun programma. Hoe vind je een inspirerende, ervaren TED-spreker?

Ted-talk bij jou in de buurt?

Jaap Bressers is een van de sprekers die door TEDx is uitgenodigd om zijn inspirerende presentatie met de wereld te delen. Ben jij op zoek naar een krachtige spreker op je event? Naar een spreker die echt inspireert en motiveert? Over onderwerpen zoals verandermanagement, mensgerichte zorg, klantgerichtheid, leiderschap of duurzaamheid? Dan ben je bij Jaap aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail Jaap en zijn team om te sparren en samen de mogelijkheden te onderzoeken.