Spreker vitaliteit

Spreker inhuren over duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een thema dat in veel organisatie speelt. Met de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om niet alleen goede medewerkers te vinden, maar ook voor de lange termijn te verbinden aan de organisatie, zodat je samen kunt blijven groeien.

Als spreker duurzame inzetbaarheid laat Jaap zijn publiek kennis maken met de kracht van het kleine. Zowel vanuit de medewerker als vanuit de organisatie. Hij laat zien hoe een klein gebaar een groot effect kan hebben. En hoe je met kleine stappen grote doelen kunt halen. Iedereen kan op elk moment beginnen met het versterken van de eigen vitaliteit. De juiste ondersteuning en stimulans vanuit de organisatie versterken de resultaten. Een presentatie van Jaap als spreker vitaliteit kan een mooie aftrap zijn, maar ook een krachtig onderdeel zijn van een lopend vitaliteitstraject. Jaap geeft je even simpele als praktische handvatten die helpen weer de passie te vinden in je werk en je leven. 

Spreker vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en snel veranderende wereld waarin we leven maakt aandacht voor vitaliteit voor werkgevers steeds belangrijker. Als spreker vitaliteit en duurzame inzetbaarheid geeft hij werkgevers en leidinggevenden inspiratie en praktische tools om vitaliteit op de werkvloer handen en voeten te geven. Hoe zet je iemand duurzaam in? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers een goede balans kunnen vinden tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning? En meer: hoe kun je ze (weer) vol energie hun passie en talenten laten inzetten. Laat Jaap als spreker vitaliteit met je meedenken. En ontdek hoe je met kleine dingen een win-win-win kunt bereiken: goed voor de individuele medewerker, goed voor de organisatie en goed voor de maatschappij.

Spreker boeken duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Duurzame inzetbaarheid heeft alles te maken met het vinden en (ver)binden van medewerkers van de organisatie. In zijn presentatie over duurzame inzetbaarheid laat Jaap zien hoe je met kleine gebaren en initiatieven mensen gemotiveerder, energieker en daardoor ook productiever aan de slag kunt laten gaan. Laat je verrassen door wat er gebeurt als je mensen de ruimte geeft om de dingen op hun manier te doen – doorbreek vastgeroeste processen – en om hun talenten in te zetten en te blijven ontwikkelen.

Benieuwd hoe Jaap als spreker vitaliteit een steentje kan bedragen aan een vitale organisatie? Bel of mail en hij neemt graag contact met je op om mee te denken over een passende presentatie aansluitend op de uitdagingen binnen de organisatie. Zijn presentaties zijn ook te combineren met een interactieve workshop of masterclass.