Een Spreker over Duurzaamheid

Jaap Bressers dé spreker over duurzaamheid

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde spreker over duurzaamheid? Jaap Bressers weet als geen ander dit grote en complexe onderwerp behapbaar, herkenbaar en inspirerend te maken. Door de juiste vragen te stellen, onverwachte mogelijkheden aan te dragen en je op een andere, verfrissende manier naar het onderwerp te laten kijken, raakt hij de kern van dit vaak zo ongrijpbare thema.

Duurzaamheid is zo’n groot onderwerp dat het soms moeilijk is te omvatten. Jaap schetst als spreker over duurzaamheid realistische situaties en biedt kleine en concrete stappen waarmee je heel makkelijk zelf kunt bijdragen. Jaap maakt duurzaamheid binnen elke organisatie praktisch toepasbaar.

Hoe hij dat doet? Jaap spreekt niet alleen over duurzaamheid, hij leeft en werkt zelf ook zo klimaatpositief mogelijk. Zijn huis en kantoorpand zijn ‘van het gas’ en met allerlei kleine en grotere oplossingen levert Jaap meer elektriciteit terug aan het net dan hij gebruikt. Neutraal is tenslotte ook maar neutraal, terwijl Jaap gaat voor het leveren van een echte bijdrage om de wereld op allerlei manieren een beetje fijner te maken. Breng je Jaap een bezoek? Je bent meer dan welkom om voor de deur van zijn kantoor gratis je auto op te laden.

Waarom een lezing over duurzaamheid?

Een lezing over duurzaamheid is altijd een goede investering, vooral met het oog op de toekomst. Klimaatverandering, torenhoge gasprijzen en milieubewust ondernemen: er wordt al jarenlang over gesproken, maar nu kunnen we niet anders dan ook echt zelf actie nemen. Voor onze eigen generatie, maar vooral voor de generaties na ons. Wat kan iedereen zelf doen? En hoe kunnen we elkaar daarbij versterken? Jaap laat met zijn inspirerende en motiverende lezing over duurzaamheid zien dat juist de kleine aanpassingen een grote bijdrage leveren. Deze lezing laat je nadenken over wat voor jouzelf en je directe omgeving mogelijk is. Hoe kun je zelf met plezier bijdragen een in alle opzichten positief klimaat en een duurzaam mooiere wereld?

Direct een spreker over duurzaamheid boeken?

Wil je medewerkers of bezoekers van je evenement motiveren om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid? Of wil je het thema duurzaamheid laagdrempelig en tastbaar integreren in je event, maar weet je nog niet precies hoe? Neem contact op!  Jaap denkt graag met je mee.