Een Motiverende Spreker

Blaas het publiek omver met een inspirerende motiverende spreker

Jaap Bressers is een inspirerende motivatiespreker die het publiek positief laat nadenken over kleine én grote uitdagingen. Een dwarslaesie en een leven in een rolstoel, dat wens je niemand toe. Toch wil Jaap met niemand ruilen. Hij weet als motivatiespreker de beproevingen in zijn leven te gebruiken en er iets positiefs van te maken. Als motiverende spreker laat Jaap je ervaren dat iedereen, ongeacht de omstandigheden, op zijn eigen manier het verschil kan maken. Tenslotte hebben we allemaal met tegenslagen te maken, in ons werk en privé. Hoe klein of groot deze ook zijn, het gaat erom hoe we omgaan met deze uitdagingen. Jaap laat op indrukwekkende wijze zien dat we weliswaar de situatie niet altijd kunnen veranderen, maar wel de manier hoe we erop reageren. En precies dat bepaalt de kwaliteit van ons leven.

Jaap Bressers als spreker motivatie

Door zijn persoonlijke verhaal met humor en emotie te vertellen, weet Jaap als motivatiespreker te overtuigen en te inspireren. Want moet je een beperking alleen als tegenslag zien of liggen er ook kansen? Een kans om vernieuwing toe te voegen in je leven en andere talenten aan te boren? Juist doordat Jaap op zoek ging naar nieuwe mogelijkheden, veranderde er iets in hem, nam zijn leven een hele nieuwe wending en keerde zijn geluk terug.  Het is die verandering waar hij graag als motiverende spreker anderen in meeneemt. De kracht om door te zetten, juist als je die even niet meer kan vinden. En hoe je met een klein gebaar ook anderen die kracht kunt geven. 

Meest gevraagde motivatiesprekers van Nederland

Jaap heeft met zijn persoonlijke verhaal, zijn humor en zijn verfrissende kijk op dingen al menig hart mogen raken. Ben je op zoek naar een motiverende spreker en zijn er specifieke uitdagingen binnen de organisatie? Jaap denkt graag mee om die om te buigen naar een succes. Kies je voor Jaap als spreker over motivatie, dan krijg je een inspirerend en interactief verhaal. Een verhaal vol herkenbare situaties en handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Zo wordt een presentatie een impactvol geheel dat écht bijblijft en waar iedereen iets voor zichzelf uit kan halen. Voor de korte en lange termijn. Zijn presentaties zijn ook te combineren met een interactieve workshop of masterclass.