Spreker Event

Zoek je een spreker voor een event?

Een spreker, motivator of gastspreker deelt vanuit een eigen specialisme, persoonlijke ervaring of deskundigheid zijn verhaal. Tijdens een presentatie vertelt een spreker op een event over zijn of haar ervaringen, kennis, overwinningen, uitdagingen, maar ook over dieptepunten. Sprekers kunnen de meest uiteenlopende achtergronden, specialismen en expertise hebben.

Jaap Bressers, de spreker voor jouw event?

Jaap Bressers vertelt vanuit eigen ervaring en deelt daarbij zijn persoonlijk verhaal. Als spreker voor je event weet hij zijn uitdagingen te koppelen aan de uitdagingen binnen jullie organisatie. Hij weet moeiteloos de mensen in de zaal te boeien door ze interactief te betrekken. Daarnaast is zijn enthousiasme en humor een mooie tegenbalans in zijn indringende verhaal. Door herkenbare situaties te gebruiken maakt Jaap het gemakkelijk je te identificeren met het verhaal.

Spreker op event en bekend boekschrijver

Naast een veelgevraagd spreker voor events is Jaap ook auteur van twee bestsellerboeken: Waar een wiel is, is een weg en Pak je Carlosmoment. Ook in zijn boeken inspireert Jaap zijn lezers met korte verhalen vol humor en emotie. Verrassende anekdotes om nog meer uit je werk en leven te halen.

Benieuwd of Jaap dé spreker kan zijn voor jullie event? Stuur een mail of bel om eens vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden. Zijn presentaties zijn ook te combineren met een interactieve workshop of masterclass.

Jaap bressers spreker duurzaamheid