Een Gastspreker Inhuren

Kies voor een pakkende gastspreker met jarenlange, internationale ervaring

Een gastspreker inhuren waar het publiek het morgen en lang daarna nog over heeft? Dan ben je bij Jaap Bressers aan het juiste adres. Hij staat garant voor een dag met humor en impact. Als professionele gastspreker tilt Jaap je event of congres naar een hoger niveau. Hij neemt je mee in zijn inspirerende persoonlijke verhaal en weet hiermee moeiteloos in te haken op uitdagende processen binnen elke organisatie. Een pakkende gastspreker met jarenlange, internationale ervaring. ¬†Voor kleinere groepen van 10 personen tot grote groepen met 2000+ personen: Jaap draagt graag bij om als gastspreker van elk event een succes te maken. Toegewijd aan diverse thema’s weet hij de boodschap prikkelend, met emotie een humor, over te brengen: van verandermanagement, mensgerichte zorg, klantgerichtheid, leiderschap tot duurzaamheid. Stuk voor stuk diepgaande onderwerpen waar je als bedrijf, maar ook persoonlijk dagelijks mee geconfronteerd wordt. En waar Jaap je op een verfrissende manier anders naar laat kijken. Je ontdekt hoe je zelf met plezier via kleine dingen een groot verschil kunt maken.

Jaap Bressers als gastspreker inhuren?

Jaap overtreft als gastspreker bij ieder event of congres ruim de verwachtingen. Ook als je hem al vaker hebt gezien. Door zijn persoonlijke aanpak weet hij iedereen te inspireren. Of je nu op de werkvloer staat of onderdeel bent van de directie, Jaap raakt met een blijvende impact. Je publiek verlaat de zaal met concrete handvatten en een hart vol inspiratie. Als bestsellerauteur van twee boeken, sociaal ondernemer en vooral bewogen mens, is Jaap een veelgevraagd gastspreker, die zelf het levende voorbeeld is van wat hij anderen vertelt.

Gastpreker voor jouw volgende event?

Wil je voor jouw congres, teammeeting of event een inspirerende gastspreker boeken die echte inhoud weet te combineren met humor, emotie en interactie? Jaap denkt graag met je mee om je event tot een succes te maken en de boodschap aan jouw publiek echt over te brengen. Neem vrijblijvend contact op. Zodat Jaap een passend advies kan geven en mee kan kijken naar de beste invulling van de dag of avond. Zijn presentaties zijn ook te combineren met een interactieve workshop of masterclass.