Spreker Teambuilding

Spreker boeken over teambuilding?

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Dit Afrikaanse gezegde is actueler dan ooit. Waarbij je je zelfs kunt afvragen of het eerste stuk nog klopt: het is inmiddels bewezen dat goede teams niet alleen verder komen, maar ook sneller resultaat boeken. Samen weet je meer en kun je meer. Een goed team waarvan de leden elkaar vertrouwen, inspireren, motiveren en vooruithelpen, weet sneller en betere successen te bereiken.

Spreker over teambuilding op je evenement

Samenwerken is dus in elke organisatie een ‘must’. Vanzelfsprekend is goed samenwerken alleen nog lang niet altijd. Jaap legt als spreker haarfijn uit hoe je wel een succesvol team creëert. Want in de praktijk blijkt het lang niet altijd eenvoudig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Bovendien maken mensen steeds vaker deel uit van verschillende (en regelmatig wisselende) teams. Hoe zorg je dan toch voor een gezamenlijk doel? En hoe creëer je een veilige omgeving waarin mensen zich durven uitspreken en vrij hun ideeën durven te delen? Hoe zorg je ervoor dat verschillende talenten en persoonlijkheden elkaar aanvullen? En dat mensen bereid zin om met en voor elkaar te werken?

Als spreker over teambuilding weet Jaap niet alleen zijn persoonlijk verhaal te koppelen aan de uitdagingen binnen de organisatie, hij biedt ook meteen de juiste handvatten bieden voor verandering. Zo ga je naar huis met concrete stappen voor een betere teamperformance.

Huur een spreker in over teambuilding

Een veilige omgeving creëren om goed samen te werken. Gebruik maken van ieders talent. Mensen ruimte geven om zich uit te spreken. Na een lezing van Jaap over teambuilding, heb je de energie en inspiratie om hier zelf mee aan de slag te gaan. Als medewerker, teamlid en manager. Jaaps presentatie over teambuilding is te combineren met een interactieve workshop na afloop. Laat Jaap je inspireren en meer leren over samenwerken. Zo ga je met plezier samenwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een lezing over teambuilding door Jaap? En interesse in een eventuele combinatie met een interactieve workshop? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Jaap denkt graag mee naar een passende oplossing op maat voor jouw organisatie.