Een Spreker Boeken?

Een spreker boeken? Jaap Bressers combineert inspiratie, humor & interactie

De juiste spreker boeken is cruciaal voor een geslaagd evenement, webinar of lezing. Laat Jaap Bressers een onvergetelijke presentatie verzorgen op je volgende evenement in binnen- of buitenland. Je kunt Jaap als spreker inhuren voor diverse positieve thema’s met echte impact. Jaap weet deze onderwerpen met humor en gevoel te brengen. Hij raakt en vermaakt zijn publiek elke keer weer. 

Wil je voor een inspirerende lezing tijdens jouw evenement Jaap Bressers als spreker boeken? Jaap denkt graag met je mee om de juiste kern te raken voor jouw doelgroep en boodschap van de dag: wat sluit aan bij de behoefte en hoe kunnen we dit samen tot een pakkend en inspirerend verhaal bundelen en laten landen.

Spreker inhuren voor een grote groep of een klein gezelschap?

Of het nu gaat om het motiveren van een grote groep mensen voor verandering in en buiten je organisatie of om een klein clubje collega’s te inspireren op het gebied van duurzaamheid, leiderschap of klantgerichtheid, Jaap Bressers weet als gepassioneerd verteller te putten uit persoonlijke verhalen die mensen in beweging brengen om zelf het verschil te maken.  Wil een spreker boeken met een langdurige impact? Neem dan contact op met Jaap en zijn team.

Wil je het maximale uit een event halen en meerdere sprekers boeken?

Door jarenlange ervaring kan Jaap Bressers voor ieder evenement een oplossing op maat bieden en inspelen op andere sprekers om zo het maximale uit alle optredens te halen. Jaap maakt van zijn eigen optreden steeds een echte belevenis. Het publiek vertrekt gegarandeerd met een glimlach op het gezicht naar huis.

Een belevenis uit je event halen?

Combineer dan een lezing met een gepersonaliseerde interactieve workshop, zodat de deelnemers handvatten krijgen om ook thuis en op werk aan de slag te gaan. Dus ben je op zoek naar een inspirerende spreker die weet te motiveren en te inspireren? Dan heb je in Jaap Bressers de juiste spreker gezocht én gevonden! Zijn presentaties zijn ook te combineren met een interactieve workshop of masterclass.