Spreker over onderwijs

Zoek je een spreker onderwijs voor je dagprogramma?

Je hebt een belangrijk event in het teken van onderwijs en je zoekt passende sprekers die over onderwijs een mooie bijdrage kunnen leveren. Jaap Bressers heeft een bijzondere kijk op het huidige onderwijs en geeft met zijn presentatie hier meer niet alleen meer zicht op, maar reikt ook praktische tools aan om meteen aan de slag te gaan.

Hoe kan het hedendaagse onderwijs leren van de kracht van verandering? Welke vaardigheden hebben we over tien jaar nodig en hoe kunnen we die efficiënt ontwikkelen? Hoe helpen we leerlingen hun talenten volledig te benutten? En hoe kunnen we leerlingen ook elkaar laten versterken. Als spreker onderwijs belicht Jaap deze en heel veel andere punten en durft kritische vragen te stellen.

Presentatie spreker onderwijs:

  • Veel interactie, humor en energiek verhaal
  • Benoemen uitdagingen in de organisatiecultuur
  • Praktische tips met concrete toepassing

Innovatie en verandering sprekers onderwijs

We leven in een woelige wereld die continu verandert. En het onderwijs verandert mee. Van het basis en voortgezet onderwijs tot het speciaal onderwijs: de processen en behoeftes veranderen continu. Wil jij meer te weten komen over verandering, innovatie, werkdruk en toekomstgericht werken in het onderwijs? Laat Jaap als spreker onderwijs je inspireren en leren over hoe je veranderingen als positieve kantelpunten kan zien in het onderwijs.

Gastspreker onderwijs voor de klas

Benieuwd of Jaap als spreker over onderwijs een meerwaarde kan bieden voor je congres of evenement? Speciaal voor leerlingen of misschien wel voor de onderwijs teams? Laat je raken door zijn persoonlijke verhaal en de handige tips, waarmee je direct aan de slag kan. Hij spreekt de juiste taal. Zo zet je gewapend met de juiste kennis stappen maken richting de toekomst.

Een lezing combineren met een interactieve workshop of masterclass? Vraag vrijblijvend naar meer informatie en de mogelijkheden als spreker over onderwijs.