Spreker inhuren kosten

Met welk tarief dien je rekening te houden? Als je sprekers gaat boeken kunnen de prijzen nog wel eens anders zijn dan vooraf afgesproken.

Je bent er eindelijk uit. Jaap Bressers gaat een presentatie verzorgen op je event, een webinar geven voor het team of een aanvullende workshop verzorgen. Maar wat zijn nu de kosten van een spreker inhuren?

Met welk tarief dien je rekening te houden? Als je sprekers gaat boeken kunnen de prijzen nog wel eens anders zijn dan vooraf afgesproken. Jaap laat op een open en heldere manier zien hoe zijn tarief is opgebouwd en wat de diverse mogelijkheden zijn. Daardoor weet je bij Jaap meteen waar je aan toe bent.

Duidelijke prijzen om sprekers te boeken

Er komt veel kijken bij een evenement. Een goed organisatie, strakke planning en nauwkeurige budgettering. Duidelijkheid over de kosten van een spreker inhuren is dan wel zo fijn. Jaap zijn prijzen zijn inclusief reiskosten, reistijd en een (telefonisch) voorbereidingsgesprek. Jaap neemt ook een eigen technicus mee, die zorgt voor een aantal technische en praktische zaken, voor een optimale presentatie. Vind je het fijn als de technicus verder ondersteunt tijdens de rest van het programma? Dit is in overleg zeker mogelijk. Ook voor webinars en hybride meetings kunnen Jaap en zijn team je volledig ontzorgen. In de offerte staat dit overzichtelijk en helder beschreven. Bij Jaap zijn de kosten van een spreker inhuren daardoor vooraf helder en zonder onverwachte nacalculaties.

Spreker inhuren is een maatwerk oplossing

Iedere presentatie is maatwerk. Jaap stemt zijn lezing of presentatie altijd af op het thema of de kernboodschap van de dag of van het event. De invulling biedt daardoor echt toegevoegde waarde en sluit helemaal aan bij de doelgroep. Dus geen generiek verhaal, maar maatwerk met steeds de juiste mix van humor en emotie.  Dit zorgt voor een gevoel van herkenning bij het publiek en maakt dat Jaaps verhaal ook na afloop van de presentatie echt blijft hangen.

Nog vragen na het lezen van het bovenstaande? Neem vrijblijvend contact op. Jaap en zijn team kijken graag met je mee naar de juiste invulling en balans.

Jaap bressers spreker duurzaamheid met een glimlach aan de slag