Effectief Leidinggeven

Haal meer uit jezelf en je team met een presentatie effectief leidinggeven

Een training leidinggeven of een workshop leiderschap van Jaap Bressers is een mooie manier om meer resultaat te halen uit je team en jezelf. Effectief leidinggeven heeft te maken met hoe je omgaat met je medewerkers, hoe je hen motiveert, confronteert, inspireert, waardeert en hoe je communiceert met je team. 

Workshop leiderschap

Als spreker over effectief leidinggeven helpt Jaap je graag om het maximale uit jezelf en je team of collega’s te halen. Hij laat op een humoristische en inspirerende manier zien hoe je door zelf het goede voorbeeld te geven, mensen in beweging krijgt. Zo leer je te werken aan je leiderschapsstijl en kun je uitgroeien tot een zelfbewuste leider met plezier voor het vak. Jouw vaardigheden als effectief leider hebben een positief effect op de prestaties van je team.

Praktische tool voor sterk leiderschap

Je succes als leidinggevende hangt sterk af van hoe jij persoonlijk optreedt. Het komt aan op de manier waarop je visie overbrengt, de mate van tact en je overtuigingskracht. Hoe stuur je een team aan van individuen? Hoe creëer je draagvlak voor vernieuwde inzichten en ideeën? En hoe ga je er vervolgens mee om als daar weerstand op komt? In de training of workshop voor leidinggevenden versterk je onder aansturen van Jaap, professionele vaardigheden waardoor je grip krijgt over je eigen optreden en inzicht krijgt in je eigen vaardigheden. Je krijgt praktische tools om er zelf verder mee aan de slag te gaan.

Voordelen training leidinggeven

  • Inzicht in jouw sterke en zwakke kanten als leidinggevende (daar liggen de kansen).
  • Praktische tips en tool om zelf mee aan de slag te gaan (meteen dezelfde dag nog).
  • Meer grip op je rol als leidinggevende.

 

Ook een workshop leiderschap of training voor leidinggevenden boeken bij Jaap Bressers? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op. Hij denkt graag mee voor een passend aanbod.