Een Keynote Spreker

Wat is een Keynote spreker?

De term Keynote spreker duikt overal op. Maar wat is een Keynote spreker nu eigenlijk? Wat maakt een keynote presentatie nu anders dan ‘gewone’ presentatie? En wanneer mag je jezelf een Keynote spreker noemen? We leggen je het uit en zetten alles op een rijtje.

Keynote: de grondtoon van je event

‘Keynote’ is een term die van oorsprong wordt gebruikt in de muziek. Het betekent ‘grondtoon’: de toon waarin een bepaald muziekstuk is geschreven. Deze grondtoon bepaalt het karakter van het stuk waar je naar luistert. Op dezelfde manier zet een keynote spreker de toon van een event, congres of dagprogramma. De Keynote spreker leidt het thema in en brengt alles samen rond dit onderwerp.

De meerwaarde van een Keynote sprekers voor je event

Keynote sprekers kunnen organisaties helpen om veranderingen op gang te brengen en nieuwe inzichten te laten landen. Blijven varen op traditionele businessmodellen zal tenslotte op de lange termijn eerder schaden dan vooruithelpen. Een Keynote spreker kan inspireren en het publiek motiveren om open te staan voor innovatieve ideeën. Zo komt er ruimte voor een nieuwe werkwijze om betere langetermijnresultaten te bereiken. Keynote sprekers kunnen een nieuw perspectief bieden op verschillende thema’s zoals verandermanagement, mensgerichte zorg, klantgerichtheid, leiderschap of duurzaamheid.

Wil je het maximale uit een event halen en meerdere sprekers boeken?

Door jarenlange ervaring kan Jaap Bressers voor ieder evenement een oplossing op maat bieden en inspelen op andere sprekers om zo het maximale uit alle optredens te halen. Jaap maakt van zijn eigen optreden steeds een echte belevenis. Het publiek vertrekt gegarandeerd met een glimlach op het gezicht naar huis.

Jaap Bressers als Keynote spreker?

Jaap kan als Keynote spreker het publiek tot actie bewegen en motiveren om vol vertrouwen nieuwe kansen te grijpen en met kleine dingen bij te dragen en een groot verschil te maken. Hij kan de juiste energie uw boodschap overbrengen, ziet verschillende invalshoeken en kan verschillende meningen bij elkaar brengen. Jaap gaat als Keynote spreker niet alleen graag het gesprek met de zaal aan, maar bij de voorbereiding ook met zijn opdrachtgever.  Zodat zijn rol als Keynote spreker maximaal kan bijdragen aan de doelen van het event, congres of dagprogramma. Meer weten over de mogelijkheden? Doe vrijblijvend een aanvraag.