Spreker over Persoonlijk Leiderschap

Jaap Bressers, dé spreker over leiderschap

Goed leiderschap is een cruciaal onderdeel voor succesvolle veranderingen in elke organisatie. Hoe kun je medewerkers coachend leidinggeven, zodat zij het beste uit zichzelf willen en kunnen halen? Zodat ze een echte bijdrage leveren aan de organisatie en tegelijk in hun eigen ontwikkeling groeien? Wat maakt iemand tot een goede leider? En hoe neem je in persoonlijke leven de leiding?

Sterker door persoonlijk leiderschap

Jaap neemt, als spreker leiderschap, je organisatie mee in een nieuwe manier van leidinggeven. Door de focus te leggen op de potentie die al in het bedrijf aanwezig is, creëer je als leidinggevende zelf meer ruimte en overzicht. Je geeft mensen de ruimte om hun eigen talenten tot bloei te laten komen. En om teams te laten floreren. Zodat je samen kunt innoveren en wendbaar kunt inspelen op de veranderende wereld. Want om de huidige uitdagingen in de samenleving en binnen organisaties aan te gaan, sta je samen een stuk sterker.

Een lezing van Jaap over coachend leidinggeven is interactief en inspirerend om mee te maken. Naast een lezing biedt Jaap ook de mogelijkheid om met het hele team of delen van de organisatie een webinar leidinggeven te volgen.

Spreker persoonlijk leiderschap

Wil je medewerkers of bezoekers van je evenement motiveren om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid? Of wil je het thema duurzaamheid laagdrempelig en tastbaar integreren in je event, maar weet je nog niet precies hoe? Neem contact op!  Jaap denkt graag met je mee.

Inspirerende spreker leiderschap boeken?

Als spreker inspirerend leiderschap helpt Jaap je graag om het maximale uit jezelf en je medewerkers of collega’s te halen. Wat zijn de geheimen van succesvolle teams? Op welke manier zorg je voor een duurzame en gezonde manier van werken? Jaap laat op een humoristische en inspirerende manier zien hoe je door zelf het goede voorbeeld te geven, mensen in beweging krijgt. Krijg de tools om alles eruit te halen wat erin zit.

Benieuwd of Jaap dé spreker kan zijn voor jullie organisatie? Stuur een mail of bel om eens vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden. Zijn presentaties zijn ook te combineren met een interactieve workshop of masterclass.