Personal Branding Spreker

Een personal branding spreker inhuren voor een event?

Personal Branding is hot and happening. Hoe kun je jezelf of je merk het beste presenteren?  Als spreker Personal Branding vertelt Jaap ondernemers en professionals om dicht bij zichzelf te blijven en dat het oké is om anders te durven zijn.

Wil jij ook door een Personal Branding spreker je eigen merk versterken? Als je kiest voor een presentatie van Jaap Bressers op het gebied van Personal Branding leer je hoe je jezelf authentiek en onderscheidend kunt presenteren. Van een sollicitatiegesprek tot het werven van klanten: ontdek waarin jij je onderscheidt en waar jij je mee wilt verbinden.

Personal Branding: van merkwaarde naar meerwaarde

Personal Branding betekent eigenlijk je ‘eigen merkwaarde’. Het is dan ook die merkwaarde waarmee je jezelf kunt onderscheiden en presenteren. Met zijn eigen persoonlijke en inspirerende verhaal over Personal Branding vertelt Jaap over zijn ‘merkwaarde’ die hij heeft opgebouwd. Van zijn uitdagingen heeft hij zijn kracht weten te maken. En combinatie van kennis en zelfreflectie. Want het ‘verkopen’ van jezelf vereist niet alleen een doordachte aanpak, maar vooral ook veel zelfkennis. Dan kun je echt meerwaarde creëren met jouw merk.

Zet jezelf neer als een merk

Of je wilt of niet, je hebt met je bedrijf een bepaalde uitstraling en daarmee een eigen identiteit. Ook online. Alles wat er over jou te vinden is, draagt bij aan je merk. Het internet speelt dan ook een steeds belangrijkere rol bij personal branding en biedt veel kansen. Probeer jezelf maar eens te googelen om erachter te komen hoe je ervoor staat. Jaap heeft als spreker een inspirerende lezing gemaakt over het vinden van je eigen kracht, sterktes en doelen. Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen weet hij feilloos het publiek mee te nemen naar de juiste vragen om jezelf te stellen. Voor zowel kleine groepen als grote zalen weet Jaap zijn toeschouwers te bewegen en te motiveren om meer te halen uit hun eigen merk.

Personal Branding Spreker boeken voor jouw event?

Wil je Jaap boeken als Personal Branding Spreker voor je event? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zijn lezing is te combineren met een interactieve workshop of masterclass om nog meer te halen uit het thema Personal Branding.

Wat heb jij echt te bieden?