Inspirerende Spreker Ondernemerschap

Op zoek naar een spreker over ondernemerschap?

Ben je op zoek naar een verrassende en verrassend goede spreker over ondernemen voor je congres, event of workshop? Jaap Bressers heeft als spreker over ondernemen een vernieuwende visie en insteek die mensen echt enthousiasmeert om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Ondernemen leer je niet alleen op school. Dat leer je vooral in de praktijk. Maar waar begin je? Want het ondernemerschap bestaat uit veel verschillende facetten. Daarnaast verschilt het ook of onderdeel bent van een startup met jonge ondernemers of juist al jarenlang meegaat als ondernemer.

Inspirerende spreker ondernemerschap

Jaap houdt als spreker over het ondernemen rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van het publiek. Voor welke uitdagingen staan ze? En kun je daar het beste op inspelen? Jaap maakt elke presentatie op maat, dus afgestemd op de kernboodschap van de dag of het event. Als spreker over ondernemen weet Jaap met humor en praktische uitleg een inspirerende lezing te geven en geeft hij zijn publiek handige handvatten en tools om de volgende stap te kunnen maken.

Spreker event duurzaam ondernemen

Jaap is zelf een goed voorbeeld van een duurzame en sociaal ondernemer. Zijn twee boeken Waar een wiel is, is een weg en Pak je Carlosmoment zijn volledig klimaatpositief gedrukt. Daarnaast is zijn kantoorpand vrij van gas en levert meer elektriciteit terug aan het net dan het gebruikt. Jaap kan met recht zeggen dat hij werkt vanuit een van de eerste Energie-Positieve kantoren van Nederland. Bezoekers kunnen hun auto gratis aan de laadpaal van nieuwe energie voorzien. Voor je event is Jaap dan ook dé spreker waar je echt energie van krijgt, binnen en buiten de zaal 😉

Vrijblijvend informeren over spreker ondernemen

Benieuwd of jouw event over ondernemen een beetje Jaap kan gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op. Alle presentaties zijn maatwerk en sluiten volledig aan bij de rest van het programma. Ook ene aansluitende interactieve workshop behoort tot de mogelijkheden. Een workshop die de deelnemers naar huis laat gaan met een glimlach en met zin en tools om zelf als ondernemer met een klein gebaar een groot verschil te maken. Voor zichzelf en voor anderen.