• Motivatiespreker

 • Jaap Bressers is een inspirerende motivatiespreker die het publiek positief laat nadenken over uitdagingen en mogelijkheden. Zijn presentatie laat je ervaren dat iedereen, ongeacht de omstandigheden, op zijn eigen manier het verschil kan maken.

  In 2005 liep Jaap bij een duik in de zee een hoge dwarslaesie op, raakte bijna volledig verlamd en kwam in een rolstoel terecht. Toch wil hij met niemand ruilen. We krijgen allemaal met tegenslagen en uitdagingen te maken. Zowel op ons werk als thuis. De manier hoe we ermee omgaan bepaalt de kwaliteit van ons leven.

  Uitdagingen en kansen

  Is het alleen een beperking of ligt er ook een kans? Een kans om te vernieuwen? Als vandaag de uitgangssituatie is, waar wil je dan naartoe? Juist toen Jaap zijn uitdaging serieus nam en tegelijkertijd op zoek ging naar de mogelijkheden, veranderde er iets in zijn leven en werd het weer compleet.

  Jaap is nu een van de meest gevraagde motivatiesprekers van Nederland en heeft met zijn verhaal al menig hart mogen raken. Zijn er specifieke uitdagingen bij u in het bedrijf of in de regio? Jaap denkt graag met u mee om ze om te buigen naar succes.
  Huurt u Jaap in als motivatiespreker, dan krijgt u een inspirerende en humorvolle presentatie die raakt en vermaakt. Een verhaal dat écht bijblijft en waar iedereen iets voor zichzelf uit kan halen.

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  Deze presentatie is ook in het Engels mogelijk. Als motivational speaker laat Jaap uw publiek ook in het Engels graag weer focussen op hun unieke kansen.

  “De lezing van motivatiespreker Jaap Bressers was een bijzondere afsluiting van ons relatie evenement. Wat een inspiratie! Jaap heeft een sterke boodschap over kansen zien, die zowel op persoonlijke als op zakelijke omstandigheden van toepassing is. Hij weet je daarmee echt te raken.” – Hiske Boerma, Delta Lloyd Asset Management

   

  Nog meer waarde halen uit uw dag?

  – De motiverende presentatie is ook uit te breiden met een interactieve workshop, zodat uw medewerkers meteen op zoek gaan naar hun Carlosmomentjes. Hoe maken zij nu al het verschil en hoe zouden ze dat wellicht nog vaker kunnen doen? Mooie verhalen worden opgehaald en gedeeld!
  – Het hoeft niet bij één moment te blijven. Na afloop van een presentatie zijn de deelnemers vaak zo enthousiast dat ze zelf aan de slag willen om met kleine dingen het verschil te maken. Wilt u dit nog meer stimuleren binnen uw organisatie? Dat kan nu met een leuk en laagdrempelig vervolg: het Carlosmomentjes Programma.