• Tarief

 • Wat kost een spreker nu eigenlijk? U heeft natuurlijk graag een indicatie van de kosten van een mogelijk optreden. Op internet bestaat een wildgroei van websites met termen als: wat kost een spreker, kosten spreker en tarief spreker. Als u vervolgens doorklikt staan er vaak toch geen concrete prijzen, maar moet u een uitgebreid formulier invullen om een idee van de kosten van de spreker te krijgen. Dagen wachten op reactie en met het gevoel achterblijven dat er voor verschillende bedrijven ook andere tarieven gehanteerd worden. Dat moet anders kunnen. Ik vind het prettig om u van te voren duidelijkheid te verschaffen, daarom hieronder een duidelijk overzicht van de investering die u mogelijk gaat doen:

  Wat kost een spreker - tarief spreker Jaap BressersTarief Spreker – Het verschil maken

  € 3750,- (excl 6% btw) – incl. reiskosten, technicus & praktische benodigdheden
  Tijdsduur 20 – 60 minuten

  Tarief Spreker – Wat als het wel kan?

  (nieuwe presentatie; beschikbaar vanaf sept. 2018)
  € 3750,- (excl 6% btw) – incl. reiskosten, technicus & praktische benodigdheden
  Tijdsduur 20 – 60 minuten

  Vervolg voorstelling – Humor, inspiratie en heerlijke liedjes

  Jaap Bressers, Tom Meulman (zang, piano) en Eva van der Poll (Cello)
  € 5950,- (excl 6% btw)
  Tijdsduur +/- 90 minuten

  Aanvullende workshop op locatie – Carlosmomentjes: Jij maakt het verschil!

   (Door een van onze speciale Carlosmomentjes trainers: Anuschka & Benoit)
  Aantal personen per workshop : ± 15
  € 750,- (excl 21% btw)
  Tijdsduur 45 – 120 minuten

  Ik hou van heldere prijzen, daarom zijn reiskosten, reistijd en een (telefonisch) voorbereidingsgesprek gewoon bij de prijs inbegrepen. Ook neem ik mijn eigen technicus mee, die mij ondersteunt op locatie en mijn techniek tot in de puntjes regelt. We hebben de technische zaken die ik nodig heb voor mijn presentatie zelf aangeschaft en daar kunt u gratis gebruik van maken. Ook op dat vlak zijn er dus geen bijkomende kosten. Mocht u voor de rest van de dag meer technische benodigdheden kunnen gebruiken, dan denkt mijn technicus graag met u mee.

  Verder wil ik altijd graag zoveel mogelijk toegevoegde waarde hebben. Daarom pas ik mijn optreden aan op een manier dat de bezoekers het gevoel hebben dat het verhaal voor hen gemaakt is. Geen vrijblijvend verhaal, maar een mix van humor en emotie zodat de boodschap ook echt blijft hangen. De presentatie is pas echt geslaagd als er maanden later nog steeds over gesproken wordt en mensen er ook echt mee aan de slag gaan. Dan kun je pas met recht zeggen dat het optreden een investering is in plaats van een kostenpost. Ik breng u overigens graag in contact met klanten die dit al hebben mogen ervaren. Daarnaast bieden wij vanuit de Carlosmomentjes stichting aantrekkelijke (niet-commerciële) vervolgtrajecten als daar behoefte aan is.

  Voor alle optredens geldt dat de ideale tijdsduur afhankelijk is van het doel van de bijeenkomst. Het is maatwerk. Daarom overleg ik graag met u hoe we het optreden zo goed mogelijk tot zijn recht kunnen laten komen en het maximale uit uw investering kunnen halen. Ik heb er alvast zin in!

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan