• Tarief

 • Wat kost een spreker nu eigenlijk? U heeft natuurlijk graag een indicatie van de kosten van een mogelijk optreden. Op internet bestaat een wildgroei van websites met termen als: wat kost een spreker, kosten spreker en tarief spreker. Als u vervolgens doorklikt staan er vaak toch geen concrete prijzen, maar moet u een uitgebreid formulier invullen om een idee van de kosten van de spreker te krijgen. Dagen wachten op reactie en met het gevoel achterblijven dat er voor verschillende bedrijven ook andere tarieven gehanteerd worden. Dat moet anders kunnen. Ik vind het prettig om u van te voren duidelijkheid te verschaffen, daarom hieronder een duidelijk overzicht van de investering die u mogelijk gaat doen:

  tarief spreker: keynote spreker over het verschil makenTarief Spreker – Het verschil maken

  Inspirerend optreden.
  € 3750,- (excl 9% btw)
  Tijdsduur 20-60 minuten

  tarief spreker met workshop: het verschil makenTarief Spreker met aanvullende workshop

  Inspirerend optreden en daarna zelf interactief aan de slag.
  € 3750,- (excl 9% btw) + € 1200,- (excl 21% btw)
  Tijdsduur +/- 90 minuten

  Tarief spreker Carlosmomentjes programmaTarief webinar

  Online inspiratie.
  € 3000,- (excl 21% btw)

  Ik hou van heldere prijzen dus de reiskosten, reistijd en een (telefonisch) voorbereidingsgesprek zitten gewoon bij de prijs inbegrepen. Ik neem ook mijn eigen technicus mee, die zorgt voor een aantal technische en praktische zaken die nodig zijn voor de presentatie. En mocht hij jullie de rest van het programma nog kunnen ondersteunen, is dat in overleg ook mogelijk.

  Verder wil ik altijd graag zoveel mogelijk toegevoegde waarde hebben en pas de presentatie dan ook aan zodat de bezoekers het gevoel hebben dat het geheel voor hen gemaakt is. Geen vrijblijvend verhaal, maar een mix van humor en emotie zodat de presentatie ook echt blijft hangen. De presentatie is pas echt geslaagd als er maanden later nog steeds over gesproken wordt en mensen er ook echt mee aan de slag gaan. Dan kun je pas met recht zeggen dat de presentatie een goede investering is in plaats van kosten. Ik breng u overigens graag in contact met klanten die dit al hebben mogen ervaren.

  Voor de presentatie, workshop en ook het Carlosmomentjes programma geldt dat de ideale tijdsduur afhankelijk is van het doel van de bijeenkomst of organisatie. Het is maatwerk, daarom overleg ik graag met u hoe we het geheel zo goed mogelijk tot zijn recht kunnen laten komen en het maximale uit uw investering te halen. Ik heb er alvast zin in!

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan