• Vervolgvoorstelling

 • Nieuwe voorstelling als bijzonder vervolg op de lezing

  ‘Bigger, better en een stuk muzikaler’

  Waar een wiel is, is een weg voorstelling voor zorg, onderwijs, ondernemers en bedrijfsleven
  Voor wie geen genoeg kan krijgen van de Carlosmomentjes en van Jaap’s inspirerende humor: er is nu een vervolg op de lezingen. Samen met singer/songwriter Tom Meulman en celliste Eva van der Poll heeft Jaap een indrukwekkende, anderhalf uur durende show gemaakt, speciaal voor bedrijven en organisaties. ‘Waar een wiel is, is een weg’ is gebaseerd op Jaap’s gelijknamige bestseller. Bigger, better, nog indrukwekkender én een stuk muzikaler dan de lezing. Uiteraard ook te boeken als eerste kennismaking, wanneer u meteen groots wilt uitpakken.

  Persoonlijk en ontwapenend

  Waar een wiel is, is een weg voorstelling voor zorg, onderwijs, ondernemers en bedrijfsleven 2Tom Meulman, befaamd liedjesschrijver en mede grondlegger van Productiehuis Plezant, verrijkt de persoonlijke en ontwapenende verhalen van Jaap met nieuwe, pakkende liedjes. De voorstelling heeft alles in zich om je een avond of middag te inspireren, ontroeren en vermaken. Met de typische Jaap-boodschap over toegevoegde waarde, omgaan met veranderingen en Carlos-momentjes vieren. En met meer, ook na de voorstelling of lezing. Want als je het hebt over toegevoegde waarde, dan moet je dat zelf ook waarmaken natuurlijk.

  Het verschil met de lezing

  Waar een lezing van Jaap gemiddeld een half uur tot een uur duurt en onderdeel is van een congres of zakelijke bijeenkomst, daar staat deze voorstelling op zichzelf. Er is geen dagvoorzitter nodig en we pakken echt voor u uit, ook met een eigen decor en technicus. Wat u ook kiest, zowel de lezing als de voorstelling laten zien hoe je met aandacht voor kleine dingen een groot verschil kunt maken.

  Verdieping

  Waar een wiel is, is een weg voorstelling voor zorg, onderwijs, ondernemers en bedrijfsleven 3Voor organisaties die al bezig zijn Carlos-momentjes vormt de voorstelling een bijzondere verdieping. De voorstelling gaat over het onmogelijke mogelijk maken. Over datgene doen waar je bang voor bent en wat er dan gebeurt. Over klimmen uit het diepste dal naar de hoogste berg, om daar te zien wat er in die dalen aan moois groeit. Wanneer maak jij het verschil? Hoe maak je jouw kwaliteiten werkelijk waardevol? En hoe kun je elkaars talenten echt zien en gebruiken, zodat je er allemaal beter van wordt? Zeker is dat je samen een stuk verder komt dan wanneer iedereen alleen zijn eigen kleine afgebakende stukje doet. We kunnen veel meer dan we denken.

  Theatersetting

  De beste locatie voor deze voorstelling is een lokaal theater(tje) bij u in de buurt of een andere ruimte met podium en professioneel theaterlicht. Zo voelt de voorstelling ook echt als een middag/avondje uit(pakken)!

  Klik hier voor tarieven

   

  Teksten: Jaap Bressers
  Liedteksten en muziek: Tom Meulman
  Piano: Tom Meulman
  Decor: Jose Warmerdam
  Licht en geluid: Erik van der Knaap
  Regie: Walter Supèr

   

  “Een te gekke avond! Ik ben geraakt, ontroerd en heb heerlijk gelachen”
  Guido Weijers, cabaretier