Spreker verandering

tegenslag of kans op vernieuwing?

Nodigt u Jaap Bressers uit als gastspreker voor uw bijeenkomst of evenement, dan geeft u uw publiek veel meer dan alleen een aansprekend en humoristisch optreden. Op inspirerende en beeldende wijze vertelt Jaap over het realiseren van je doelen, het najagen van je dromen en het omgaan met tegenslagen. Met zijn jarenlange ervaring als cabaretier weet hij bovendien de zaal op het juiste moment heerlijk te laten lachen.

Zijn presentaties raken, vermaken en inspireren.

Kies hoe je met verandering omgaat

Elk mens krijgt te maken met veranderingen. Sommige gepland, andere volkomen onverwacht. Dat geldt ook voor veranderingen in het werk. Grote veranderingen, zoals een reorganisatie of een fusie, en kleinere veranderingen, zoals een aanpassing in de manier van werken.

Een verandering kan voelen als een tegenslag. Ga je met de hakken in het zand en probeer je krampachtig vast te houden aan de oude situatie? Of omarm je de onzekerheid en zie je het als een uitdaging?

Jaap weet als geen ander hoe het is om met een plotselinge verandering om te moeten gaan. Kort na zijn ongeluk probeerde hij met alle macht vast te houden aan de oude situatie. Al snel leerde hij dat je blik dan op het verleden gericht blijft, terwijl juist de toekomst zo belangrijk is. Accepteer de verandering en er komt perspectief.

Video afspelen
Video afspelen
“Wat je op je pad krijgt, daar kun je niet altijd voor kiezen, hoe je ermee omgaat gelukkig wel”
“You can't always choose what comes your way, but luckily you can”

De toekomst: kleine successen vieren

Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan de uitdagingen in uw organisatie, laat Jaap de aanwezigen weer naar de toekomst kijken. Waarom doe jij wat je doet? Wat is je doel? En hoe kom je daar? Door kleine successen te vieren, ga je weer op weg. Heb je een gezamenlijk doel waar je graag wil uitkomen, dan wordt de ‘hoe’ vanzelf gevonden.

Op een humoristische manier inspireert Jaap zijn publiek er weer echt voor te willen gaan.

Jaap Bressers Frank Peek“Jaap laat je als geen ander kijken naar mogelijkheden”

 

Wilt u Jaap inhuren als spreker over verandering? Hij kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw organisatie op geheel eigen wijze te belichten. De presentatie is uit te breiden met een interactieve workshop of masterclass.

enthousiast of nieuwsgierig geworden?