Spreker

Raken, vermaken en inspireren

Spreker Jaap Bressers (1983) zit sinds zijn 21e na een duik in zee in een rolstoel. Na een zware revalidatieperiode maakt hij zijn studie Internationaal Management af, maar besluit dan toch zijn leven een totaal andere draai te geven. Inspiratiebron daarvoor was en is Carlos, de Portugese broeder die hem na het ongeluk met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan. En die ervoor heeft gezorgd dat Jaap staat waar hij nu zit. Als sociaal ondernemer, bestsellerauteur en succesvol spreker, zelfs internationaal. Lees Jaaps hele verhaal.

 

JAAP ALS SPREKER BOEKEN

“Doorbreek het bekende en doe het eens een keer niet
zoals je het altijd deed” 

– Jaap Bressers

hoe je het verschil maakt

Of het nu gaat over een lezing voor het bedrijfsleven, de zorg, overheid, onderwijs, sport of een hele andere branche; je wordt getrakteerd op een unieke mix van inhoud en inspiratie. Altijd met een scheut saamhorigheid, een snufje serieus en een handvol humor. En vooral met aandacht voor de mensen in de zaal en de wereld om ons heen. Om zo toegevoegde waarde te creëren en het verschil te maken. Voor de ander en zeker ook voor jezelf.

U kunt Jaap als spreker inhuren voor de volgende onderwerpen:

Daarnaast kijkt Jaap graag met u naar de mogelijkheden om maatwerk te leveren en zo uw onderwerp of organisatie op een geheel eigen wijze te belichten. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

simpel en met plezier bijdragen

Jaap zijn aanpak raakt iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of opleiding, en met blijvende impact. Niet alleen een dag of een week later, maar zelfs na jaren pluk je er nog de vruchten van, zowel zakelijk als privé. Hij weet telkens zijn lezing zo te richten dat het verhaal naadloos aansluit bij de dag, het thema en de doelgroep. Iedereen in de zaal voelt zich aangesproken en krijgt de tools om er ook echt mee aan de slag te gaan.

 

Inspiratie – Verbinding – Teams –  Toegevoegde Waarde – Vitaliteit – Verandering – Leiderschap – Samenwerken – Duurzaamheid – Eigenaarschap

Nog meer toegevoegde waarde uit jullie dag halen?

boeken

Geef na de presentatie een boek van Jaap cadeau en verleng de toegevoegde waarde en plezier tot bij de deelnemers thuis (vanaf € 9,99 excl btw).

workshops

Nog meer waarde uit een presentatie van Jaap halen? Breid deze dan uit met een interactieve en praktijkgerichte workshop.

masterclass

Wil je als leider ruimte maken voor de dingen die er echt toe doen? Kies dan voor de unieke masterclass ‘Duik dieper met Jaap’.