• Zakelijke Carlosmomentjes

  2017 was voor mij een jaar vol ontwikkelingen. Zakelijk was het een prachtig jaar. Zo mocht ik mijn eerste Tedx Talk doen, waren er vele mooie optredens door het hele land, bestond mijn bedrijf 10 jaar, kon ik mijn collega’s in vaste dienst nemen, werd mijn boek ‘Waar een wiel is, is een weg’ het eerste ‘klimaatpositieve boek’ ter wereld en  kwamen de Carlosmomentjes nog meer  in beweging.

  De kracht van het kleine

  Niet alleen mag ik heel veel mensen en bedrijven dagelijks inspireren en kennis laten maken met het Carlosmomentje via mijn optredens, de afgelopen maanden zijn wij achter de schermen heel druk geweest met mooie ontwikkelingen om mijn droom te realiseren: iedereen kennis laten maken met de kracht van het kleine.

  Carlosmomentjes.nl

  Dit leidde tot een gloednieuwe website www.carlosmomentjes.nl. Een mooi en inspirerend platform. Onderdeel van deze site is de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge. Het is bewezen dat als je iets 30 dagen lang doet, het vanzelf een gewoonte wordt. En wat is er mooier dan er een gewoonte van te maken om je op het positieve te focussen?
  Je kunt de Challenge individueel doen, maar ook met je familie, vriendengroep, sportteam of zelfs zakelijk met je team, afdeling of hele bedrijf.

  Carlosmomentjes Stichting

  Aanvankelijk had ik hier een prachtig businessmodel op losgelaten. Maar toen besloot ik het anders te doen. Alle opbrengsten gaan geheel naar de Carlosmomentjes Stichting, een andere bijzondere ontwikkeling waarvoor we onlangs getekend hebben. Mijn handtekening was dan misschien niet de mooiste, maar hij geldt wel! 😊 Wil je meer weten? Maak dan kennis met de stichting: www.carlosmomentjes.nl/stichting

  Het ultieme hoogtepunt

  Prachtige zakelijke ontwikkelingen, maar als ik heel eerlijk ben, dan kunnen die toch niet op tegen de hoogtepunten op privévlak. Ik ben getrouwd met Evelien, de liefde van mijn leven. En met broeder Carlos als mijn getuige. Tijdens het feest hebben Evelien en ik samen gedanst. Een langgekoesterde wens en een absoluut unieke ervaring. Waarvoor ik overigens zenuwachtiger was dan voor het jawoord… Onze openingsdans werd zelfs opgepikt door nieuwsmedia in het hele land.

  Ook ging ik voor het eerst sinds mijn ongeluk terug naar Portugal. Met mijn prachtige vrouw. En met de mooiste verrassing ooit: ons kind. Want daar ontdekten we dat er een kleine Bressers op komst is! De Carlosmomentjes blijven dus ook in ons persoonlijk leven in beweging. En we doen niets liever dan dat geluk delen.

   

  Talent en passie
 • 6 Reacties

  Prachtig Jaap. Je maakt me blij. En velen met mij!! Leef mooi, Chiel

  Reageer

  Dank je wel!! :D Jij ook Chiel, geniet van alle geluk ;)

  Reageer

  Wat prachtig! Ga zo door en maak veel mensen blij!

  Reageer

  Dank je wel Yvonne! :D

  Reageer

  Wauw, wat een impact. En ontzettend geluk gewenst met jullie huwelijk en met de kleine Bressers! Gods Zegen, Martine

  Reageer

  Hoi Martine, dankjewel dat gaat zeker lukken! :D Groetjes, Jaap

  Reageer