• TEDx CarlosmomentjesZakelijke Carlosmomentjes

  2017 was voor mij een jaar vol ontwikkelingen. Zakelijk was het een prachtig jaar. Zo mocht ik mijn eerste Tedx Talk doen, waren er vele mooie optredens door het hele land, bestond mijn bedrijf 10 jaar, kon ik mijn collega’s in vaste dienst nemen, werd mijn boek ‘Waar een wiel is, is een weg’ het eerste ‘klimaatpositieve boek’ ter wereld en  kwamen de Carlosmomentjes nog meer  in beweging.

  De kracht van het kleine

  Niet alleen mag ik heel veel mensen en bedrijven dagelijks inspireren en kennis laten maken met het Carlosmomentje via mijn optredens, de afgelopen maanden zijn wij achter de schermen heel druk geweest met mooie ontwikkelingen om mijn droom te realiseren: iedereen kennis laten maken met de kracht van het kleine.

  Carlosmomentjes.nl websiteCarlosmomentjes.nl

  Dit leidde tot een gloednieuwe website www.carlosmomentjes.nl. Een mooi en inspirerend platform. Onderdeel van deze site is de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge. Het is bewezen dat als je iets 30 dagen lang doet, het vanzelf een gewoonte wordt. En wat is er mooier dan er een gewoonte van te maken om je op het positieve te focussen?
  Je kunt de Challenge individueel doen, maar ook met je familie, vriendengroep, sportteam of zelfs zakelijk met je team, afdeling of hele bedrijf.

  Carlosmomentjes Stichting

  Aanvankelijk had ik hier een prachtig businessmodel op losgelaten. Maar toen besloot ik het anders te doen. Alle opbrengsten gaan geheel naar de Carlosmomentjes Stichting, een andere bijzondere ontwikkeling waarvoor we onlangs getekend hebben. Mijn handtekening was dan misschien niet de mooiste, maar hij geldt wel! 😊 Wil je meer weten? Maak dan kennis met de stichting: www.carlosmomentjes.nl/stichting

  Openingsdans Jaap en EvelienHet ultieme hoogtepunt

  Prachtige zakelijke ontwikkelingen, maar als ik heel eerlijk ben, dan kunnen die toch niet op tegen de hoogtepunten op privévlak. Ik ben getrouwd met Evelien, de liefde van mijn leven. En met broeder Carlos als mijn getuige. Tijdens het feest hebben Evelien en ik samen gedanst. Een langgekoesterde wens en een absoluut unieke ervaring. Waarvoor ik overigens zenuwachtiger was dan voor het jawoord… Onze openingsdans werd zelfs opgepikt door nieuwsmedia in het hele land.

  Ook ging ik voor het eerst sinds mijn ongeluk terug naar Portugal. Met mijn prachtige vrouw. En met de mooiste verrassing ooit: ons kind. Want daar ontdekten we dat er een kleine Bressers op komst is! De Carlosmomentjes blijven dus ook in ons persoonlijk leven in beweging. En we doen niets liever dan dat geluk delen.

   

  Geluksmaximalisatie
  Talent en passie
 • 16 Reacties

  Prachtig Jaap. Je maakt me blij. En velen met mij!! Leef mooi, Chiel

  Reageer

  Dank je wel!! :D Jij ook Chiel, geniet van alle geluk ;)

  Reageer

  Wat prachtig! Ga zo door en maak veel mensen blij!

  Reageer

  Dank je wel Yvonne! :D

  Reageer

  Wauw, wat een impact. En ontzettend geluk gewenst met jullie huwelijk en met de kleine Bressers! Gods Zegen, Martine

  Reageer

  Hoi Martine, dankjewel dat gaat zeker lukken! :D Groetjes, Jaap

  Reageer

  Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! 💗 Wat ontzettend leuk voor jullie. Papa en mama te mogen worden. Succes metje verdere carrière!

  Reageer

  Heel bijzonder Corine, we genieten met volle teugen!

  Reageer

  Ik kom net thuis van de receptie ter ere van Tuan en heb daar mogen genieten van je toespraak .Dankjewel voor deze fantastische ervaring! Dit is iets om de rest van mijn leven kracht uit te putten en ook blijheid.Respect!

  Reageer

  Wat mooi om te horen Greet, dank je wel! Het was een heel bijzondere middag!

  Reageer

  Wat een inspirerend verhaal Jaap! Love de Carlosmomentjes...ik heb ze (jouw geweldige boekpresentatie) deze week als voorbeeld meegenomen in de workshops "cliënt in regie" bij Archipel! Ik hoop van harte dat we je nog een keer live mogen verwelkomen bij onze organisatie om onze medewerkers te raken en te inspireren!

  Reageer

  Gaaf Femke, dank je wel! Wat mooi dat je zo geïnspireerd bent door de Carlosmomentjes! Heb je de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge ook al gevonden? :) www.carlosmomentjes.nl Voel je vrij deze ook te delen! En wie weet tot ziens! :D Groetjes, Jaap

  Reageer

  Ben vrijdag bij je lezing in de Paterskerk in Weert geweest. Echt mooi te zien welk positief effect je teweeg brengt. Daar word ook ik blij van. Je boek heb ik toen gekocht en het is nu uit. Breng het straks naar mijn dochter zodat zij deze positieve vibes ook kan voelen. Zeer zeker een BEST-seller. 😊. En ik las op Facebook dat jullie een baby hebben gekregen...prachtig. Nu even niet te veel lezingen maar genieten van het wonder, dat nieuw leven heet. PROFICIAT.

  Reageer

  Dag Thérèse, wat fijn dat het boek doorgegeven wordt en er zo nog meer mensen blij van worden. Was een mooie avond in Weert! Als je het leuk vindt zijn we bezig met het bouwen van een ambassadeursnetwerk voor de Carlosmomentjes. Onze droom is om iedereen ter wereld ermee kennis te laten maken. Kijk maar eens op www.carlosmomentjes.nl. Er staat ook een mooie challenge op om nog meer Carlosmomentjes in jouw leven te gaan zien. Verder gaan we zeker genieten van onze kleine, al mogen we nog 2 maandjes geduldig zijn voordat hij er echt is. :-) Groetjes Jaap

  Reageer

  Allereerst: gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Afgelopen donderdag was ik bij de MKB Lenteborrel in Amsterdam en heb genoten van je optreden. En het was direct een eye-opener. Ik had vorige week tegen mijn baas gezegd dat ik de motivatie miste die zo nodig was voor mijn werk. Maar wat ik nodig had kon ik niet aangeven. Door jouw optreden bedacht ik mij dat ik niet de gewone consultant wil zijn, maar eentje die het verschil maakt. Dat heb ik altijd gedaan, maar in tijden van drukte wil ik dat nog wel eens verliezen. Het antwoord lag eigenlijk voor mij op tafel, terwijl ik druk bezig was erover heen te kijken; op zoek naar het antwoord. Door jouw optreden keek ik even "minder gespannen omhoog" en vond het antwoord voor me. Dank je wel!

  Reageer

  Hoi Maud, wat bijzonder (mooi) om te lezen! Het antwoord ligt soms zó dichtbij ons, dat we het (nog) niet kunnen zien. Gaaf dat je jouw antwoord nu gevonden hebt en ik mee heb mogen helpen deze te vinden! Geniet van het verschil maken op jouw plek en hiermee ook het verder verspreiden van het Carlosmomentje! Heb je de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge ook al gevonden? (http://www.carlosmomentjes.nl) Misschien vind je het leuk om mee te doen? 😀 groetjes, jaap

  Reageer