• Eindigden we vorig jaar nog met vier puntjes op de plaats van de naam van ons toekomstige kindje, inmiddels is hij er: Bram Bressers. En meer dan ooit weten we: kleine dingen maken écht het verschil. En dan heb ik het even niet over de gebroken nachten, poepluiers en kwijlsporen op je schouder, maar vooral over hoe iets kleins zoals een eerste glimlach van je kind de wereld echt verandert. Een groot geluk waar we ongelofelijk dankbaar voor zijn. De eerste stapjes laten nog even op zich wachten. Dat zal hij wel van papa hebben…

  Carlosmomentjes

  Waar ik ook dankbaar voor ben is, dat steeds meer mensen de Carlosmomentjes kennen. Zoals jij bijvoorbeeld. Elke keer weer ben ik verbaasd als ik zie hoeveel impact zo’n mooi moment kan hebben. En hoeveel verschillende verhalen er zijn. Om die allemaal recht te doen, hebben we een echt inspiratieplatform gemaakt. Inspiratie nodig of zelf ook iets moois gezien of ervaren? Geluk groeit als je het deelt op: www.carlosmomentjes.nl.

  Dank je wel!

  En weet je wat extra leuk is? Door elkaar oprecht te bedanken, krijgt een Carlosmomentje nog meer waarde. Jouw eigen ‘Carlos’ kan daardoor ervaren hoe bijzonder hij of zij voor jou is. Daarom wil ik je vragen: wie is jouw Carlos? Wie was er ooit op een bijzonder moment jou tot steun? Heb je dat die ander al verteld? Anders is dit het perfecte moment om diegene te bedanken! Bel, app of mail ze nu. Of ga even langs.

  Zelf wil ik jou graag bedanken. Want iedereen die hiermee bezig is, hoe klein of groot ook, maakt echt het verschil.
  Laten we van 2019 een jaar maken waarin we elkaar zo veel mogelijk liefdevolle (Carlos)momenten geven en elkaar daarvoor oprecht bedanken.

  Ja, eh nee, eh…
 • 14 Reacties

  Een berichtje omdat jij daar blij van wordt, zoals veel mensen blij worden van de Carlos momentjes. Ik wens jullie heel veel mooie liefdevolle momenten in 2019!

  Reageer

  Dank je wel Janine, wat lief! :D Jij ook een heerlijk en voorspoedig 2019 gewenst! Groetjes, Jaap

  Reageer

  Jaap, ik wil je bedanken voor de inspirerende toespraken die ik twee keer van je heb gehoord bij 365 . Het is zo waar dat de 'kleine' momenten hèt verschil maken! Ik wens jou en je mooie gezin alle goeds toe voor 2019 !!!

  Reageer

  Hoi Mariëlle, wat fijn om te horen dat ik je zo heb mogen inspireren met mijn optredens! Geniet van alle mooie Carlosmomentjes op de laatste dag van dit jaar en in het nieuwe jaar :D Vrolijke groetjes, Jaap

  Reageer

  Blij en ontroerd ben ik bij jouw berichtjes. Wat een oprechte warmte en aansporing klinkt daar uit! Voor jou/jullie een heel mooi 2019, vol van geloof, hoop en liefde. Maar, dat zit volgens mij wel goed

  Reageer

  Dank je wel Petra voor je berichtje! Ik wens jou ook een heel mooi 2019, geniet van alle Carlosmomentjes! :D Groetjes, Jaap

  Reageer

  Zo mooi als jij dat kunt zeggen! Met warmte en liefde. Ik wens jou en je gezin een liefdevol en mooi 2019!

  Reageer

  Dankjewel Ruth :-)

  Reageer

  Wij (Peter en Marion) wensen jullie 3en ook de allerbeste toe voor 2019.

  Reageer

  Wat leuk! Voor jullie ook!

  Reageer

  Jaap, jij bedankt, elke keer als ik voel dat het wat minder gaat en ik de moed wat laat zakken komt er op een of andere manier iets van jou voorbij. Dan weet ik het weer, er zijn ergere dingen en dan kan ik weer met frisse moed verder. Deze voor mij, carlosmomentjes doen het em echt. Fijne jaarwisseling voor jullie en alle goeds voor 2019.

  Reageer

  Wat fijn om te horen Els. Wie weet ben jij ook wel voor vele anderen een onverwachte steun. Succes en alle goeds! groetjes Jaap

  Reageer

  Hi Jaap, ik wil je nogmaals bedanken voor je optreden bij onze "Scania kick off 2019" in Leusden. (25-1-2019) Ik vond je optreden prachtig en enorm inspiratie vol, maar ook realistisch en oprecht. Wat natuurlijk werkt is je humor die je hebt en gebruikt 😁 ik heb echt gelachen wat dan ook veel energie geeft, en ja het klopt, kleine dingen maken het verschil. (Bedank voor dat inzicht) Jaap ik ben inmiddels aan je boek begonnen en ben halfweg maar kon het niet laten je een bericht te sturen. Je vertelde dat je in Best woonde, ik nodig je graag uit om en keertje op de koffie te komen bij Scania Eindhoven dan laat ik je zien wat wij daar doen. Groet Randell Verhappen.

  Reageer

  hoi Randell, wat enorm leuk om te horen. Het genoegen is geheel wederzijds, want ook ik heb erg genoten van de dag. :-) Tof dat je ermee aan de slag kan en wil. De Carlosmomentjes zijn erg bijzonder en hebben mijn leven oprecht veranderd. En dankjewel voor je aanbod om een keer te komen kijken bij Scania Eindhoven, ik hou je aanbod in gedachte. Misschien erg leuk om een keer te doen. groetjes Jaap

  Reageer