• Carlosmomentjes programma

 • Laagdrempelig en inspirerend vervolg op een presentatie

  De presentatie van Jaap roept bij bezoekers veel enthousiasme op om met hun eigen toegevoegde waarde aan de slag te gaan. Met dingen waar ze zelf een glimlach van krijgen en waar ze ook hun klanten en collega’s blij mee maken. Om dat gevoel nog langer vast te houden, hebben we nu een inspirerend vervolg: het Carlosmomentjes Programma. Niet het zoveelste verbeterprogramma of ingewikkelde methode, maar een simpele en leuke manier om het verschil te blijven maken.

  Met het Carlosmomentjes Programma worden uw medewerkers op een laagdrempelige (daar hou ik nu eenmaal van) en inspirerende manier gemotiveerd om actief bezig te zijn met de Carlosmomentjes. Voor wie ze nog niet kent: het Carlosmomentje is een op het oog klein gebaar, dat voor een ander (bijvoorbeeld de klant of collega) van grote waarde blijkt. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, die elkaar onderling versterken en die begint na het lezen van het boek of het zien van een presentatie. Starten hoeft niet meteen, dat kan ook nog na een paar weken of maanden. En ook voor kleinere groepen of losse teams.

  1. Training voor enthousiastelingen

  De kartrekkers of enthousiastelingen binnen de organisatie die meteen graag meer willen met de Carlosmomentjes brengen we eerst samen in kaart. Vaak komt dit neer op zo’n 15 personen per 100 medewerkers, waarvan minimaal twee personen per team of afdeling. Tijdens een training van een dagdeel gaan ze samen met een speciaal opgeleide Carlosmomentjestrainer aan de slag met thema’s als: hoe laat jij jezelf zien, welke mooie momenten zijn er al en hoe zou jij meer Carlosmomentjes op je werk willen creëren? Deze groep krijgt een stimulerende rol in de organisatie en nodigt andere medewerkers uit zelf ook met kleine dingen een groot verschil te maken. De enthousiastelingen krijgen daarnaast toegang tot de speciale Carlosmomentjes app, om zelf van te genieten en binnen de organisatie te verspreiden.

  2. Online Carlosmomentjes

  De online Carlosmomentjes 5-daagse is er voor iedereen in de organisatie. Het enige wat medewerkers hoeven te doen, is gedurende vijf dagen een korte inspiratiemail lezen. Daarin nodigen we hen uit om Carlosmomentjes te zien, te herkennen, te geven en te delen. Wie daar blij van wordt, kan laagdrempelig uitbreiden naar nog meer dagen. Zonder meerkosten.

  3. Waardering en complimenten

  De kracht van het kleine zit in het niet-moeten, in het graag zelf willen. Het Carlosmomentjes Programma is er dan ook op gericht om vanuit interne motivatie met plezier aan het werk te gaan. Samen mooie momenten vieren helpt daarbij. Dat doen we bijvoorbeeld met een verrassend cadeautje, dat alle medewerkers ook nog eens dagelijks herinnert aan de kracht van een klein gebaar. Daarnaast is er een simpele complimentendag voor de hele organisatie: een dag waarop medewerkers elkaar verrassen met een oprecht compliment. Iets wat we in de drukte van alledag wel eens vergeten.

  4. Terugkomdag voor de enthousiastelingen

  De enthousiastelingen komen daarna nog een keer samen. Tijdens deze terugkomdag kijken we samen hoe het staat met alle bedachte ideeën en krijgen ze nieuwe energie om de Carlosmomentjes te verankeren in de organisatie.

  Gun jezelf en je collega’s dit cadeau, want elk simpel mooi moment is er één om te vieren!

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  Prijzen:
  1 tot 15 personen: € 2.450,- excl btw
  15 tot 50 personen: € 3.450,- excl btw
  50 tot 100 personen: € 4.450,- excl btw
  100 tot 150 personen: € 6.750,- excl btw
  150 tot 200 personen: € 7.750,- excl btw
  200 tot 250 personen: € 9.950,- excl btw
  250 tot 300 personen: € 10.950,- excl btw
  300 tot 350 personen: € 13.250,- excl btw