• Aan de slag met de Carlosmomentjes

 • Inspirerend vervolg op een presentatie

  De presentatie van Jaap roept bij bezoekers veel enthousiasme op om met hun eigen toegevoegde waarde aan de slag te gaan. Met dingen waar ze zelf een glimlach van krijgen en waar ze ook hun klanten en collega’s blij mee maken. Om nu zelf aan de slag te gaan, hebben we een inspirerend vervolg: het Carlosmomentjes Programma. Niet het zoveelste verbeterprogramma of ingewikkelde methode, maar een simpele en leuke manier om het verschil te blijven maken.

  Met het Carlosmomentjes Programma worden collega’s op een laagdrempelige (daar hou ik nu eenmaal van) en inspirerende manier gemotiveerd om actief bezig te zijn met de Carlosmomentjes. Voor wie ze nog niet kent: het Carlosmomentje is een op het oog klein gebaar, dat voor een ander (bijvoorbeeld de klant of collega) van grote waarde blijkt. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, die elkaar onderling versterken en die begint na het lezen van het boek of het zien van een presentatie.

  1. Training voor enthousiastelingen (ook los te boeken)

  Voor collega’s binnen de organisatie die enthousiast zijn om de volgende stap met Carlosmomentjes te maken, hebben we iets leuks te bieden: de training Carlosmomentjes. In een dagdeel gaan ze samen met onze speciaal opgeleide Carlosmomentjestrainer(s) aan de slag met thema’s als: ‘hoe eenvoudig het is om het verschil te maken’, ‘welke mooie momenten zijn er al’ en ‘hoe creëer jij nog meer Carlosmomentjes’? Onze ervaring is dat deze groep automatisch een motiverende uitwerking heeft op de rest van de organisatie. Het gevolg is dat de Carlosmomentjes zich als een olievlek gaan verspreiden. Met alle positieve gevolgen van dien.

  De enthousiastelingen krijgen daarnaast een cadeautje, onbeperkt toegang tot de Carlosmomentjes app. Dit zorgt er voor dat ze ook na afloop van de training voorzien blijven van inspirerende voorbeelden.

  2. Online Carlosmomentjes

  Goed nieuws: de online Carlosmomentjes 5-daagse is geschikt voor iedereen in de organisatie. Collega’s ontvangen gedurende vijf dagen een korte inspiratiemail. Daarin nodigen we hen uit om Carlosmomentjes te zien, te geven en te delen. Wie daar blij van wordt, kan uitbreiden naar nog meer dagen. Service van onze Carlos.

  3. Waardering en complimenten

  De kracht van het kleine zit in het niet-moeten, in het graag zelf willen. Het Carlosmomentjes Programma is er dan ook op gericht om vanuit jezelf met plezier te werken. Samen mooie momenten vieren, helpt daarbij. Dat doen we met een verrassend cadeautje, dat alle medewerkers ook nog eens dagelijks herinnert aan de kracht van een klein gebaar. Daarnaast vieren we een complimentendag voor de hele organisatie: een dag waarop collega’s elkaar verrassen met een oprecht compliment.

  4. Terugkommoment voor de enthousiastelingen

  De enthousiastelingen komen daarna nog een keer samen. We kijken samen hoe het staat met alle bedachte ideeën en geven inspiratie en energie om de Carlosmomentjes blijvend te vieren.

  Wat levert het Carlosmomentjes programma op?

  – Positievere sfeer
  – Enthousiastere klanten
  – Eigen regie, zelf het verschil durven maken
  – Enthousiastere medewerkers
  – Lager ziekteverzuim
  – Meer creativiteit in de organisatie
  – Meer positieve winst

  Gun jezelf en je collega’s dit cadeau, want elk Carlosmomentje is er één om te vieren!

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  Prijzen totaalpakket:
  1 tot 15 personen: € 2.450,- excl btw
  15 tot 50 personen: € 3.450,- excl btw
  50 tot 100 personen: € 4.450,- excl btw
  100 tot 150 personen: € 6.750,- excl btw
  150 tot 200 personen: € 7.750,- excl btw
  200 tot 250 personen: € 9.950,- excl btw
  250 tot 300 personen: € 10.950,- excl btw
  300 tot 350 personen: € 13.250,- excl btw

  Prijzen losse training op locatie:
  1 tot 15 personen: € 1.250,- excl btw
  15 tot 30 personen: € 2.500,- excl btw