• Na het optreden van Guido op de regionale televisie onlangs, waarin hij de Carlosmomentjes besprak, zijn de Carlosmomentjes op Bevrijdingsdag landelijk gegaan!
  Een uitnodiging van NPO Radio 1 bracht mij naar het Media Park in Hilversum, waar ik te gast mocht zijn bij het radio programma “De Nieuws BV” van BNN en de VARA.

  Ode aan de hulpverlener

  De uitzending afgelopen vrijdag stond in het teken van “Ode aan de hulpverlener”, te gek dat mijn verhaal over Carlos en de Carlosmomentjes hierin ook aandacht kreeg en het begrip “Carlosmomentjes” zo nog meer mocht groeien! Het is immers mijn droom om de Carlosmomentjes in de Dikke van Dale te krijgen, dus landelijke publiciteit is meer dan welkom 🙂

  Carlosmomentjes

  Als er één hulpverlener is waar ik, dagelijks, een ode aan breng is het wel Carlos. De broeder die voor mij het verschil maakte toen ik net na mijn duikongeluk in het ziekenhuis lag in Portugal. Carlos heeft mij, met een simpele hand op mijn schouder, geleerd dat kleine dingen echt het verschil kunnen maken. En als Carlos dat kan, kan ik dat ook. En als ik het kan, kan iedereen het!

  De Dikke van Dale

  Wekelijks geef ik presentaties aan bedrijven, reis ik door het land en zit ik op diverse podia. De radio studio was een nieuwe plek voor mij, alhoewel… Ik heb ooit al eens een reclamespot voor een goed doel in mogen spreken en ben al te gast geweest bij het alom bekende lokale radiostation ‘Omroep Best’. 😊 Maar zo’n landelijke studio is toch weer net iets anders!
  Ik heb genoten van het interview bij Radio 1, waarmee de kracht van het kleine ook weer verder is verspreid…… Enne, ik ben benieuwd wanneer de Dikke van Dale op mijn voicemail staat! 😉

  Bekijk en ,-luister hier mijn interview op Radio 1.

  Backstage bij de Masterclass Geluk
  Carlosmomentjes: van tv naar de Dikke van Dale?
 • 3 Reacties

  Beste Jaap, Ik verheug mij zeer op jouw presentatie van vanavond. Veel succes vanavond :)

  Reageer

  Ik heb je boek gelezen. Geleend van mijn lieve collega Marijke Smits. Jou wel bekend. Zelden lees ik een boek in een keer uit. Dit dus wel. Dat zegt iets toch? Mooi om een stukje uit jou leven te mogen lezen. Ook veel herkenbaarheid te vinden. Ik hoorde van Marijke dat we vlak bij elkaar wonen. Grappig. Nu gaan we elkaar vast een keer tegenkomen. Ik woon in de Zevensprong 86. Ik ga jou boek zeker aanbevelen bij andere. Zo inspirerend en tevens grappig en ook ooooh zo menselijk. Top. Veel succes en vooral plezier met alles wat Je mag meemaken. Ohm chanti

  Reageer

  Dank je wel voor je mooie woorden Anita! Je woont inderdaad zeker in de buurt, dus we gaan elkaar vast en zeker nog tegenkomen hier! Doe de groetjes aan Marijke en tot plots!:)

  Reageer