• Cabaretier

 • Inspirerende spreker vol humor!

  Cabaretier Jaap Bressers: humoristisch en inspirerendZoekt u een inspirerende en leuke cabaretier voor uw evenement? Jaap Bressers heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfsoptredens en heeft als cabaretier al vele professionele comedy shows in de theaters op zijn naam staan. Hij weet als geen ander van uw bedrijfsfeest, trainingsdag of congres een succes te maken. Een comedy show waarbij inhoud, emotie en humor elkaar afwisselen. Perfect als afsluiter van een zware congresdag of juist als een mooi middel om wat meer energie in de zaal te krijgen als u nog even door mag.

  Cabaretier en spreker in één

  Veel cabaretiers richten zich alleen op de lach en dat werkt fantastisch zodra het op het juiste evenement geprogrammeerd wordt. Als u Jaap als cabaretier inhuurt krijgt u net een beetje extra: een cabaretier en een professioneel spreker. Twee voor de prijs van één. Mensen laten lachen is geweldig, maar het wordt voor u pas echt interessant als de bezoekers maanden later nog steeds met een positief gevoel terugdenken aan uw dag. Of dit nu interne medewerkers of externe klanten zijn, u heeft een boodschap te vertellen en deze verdient het dan ook om te blijven hangen bij de mensen. Er mag iets gebeuren in de zaal. Om dat te realiseren zet Jaap een maatwerk optreden zo in elkaar dat humor en emotie elkaar afwisselen. Uitdagingen worden kansen en uw boodschap wordt humoristisch verpakt.

  Cabaretier Jaap Bressers: krijg de handen op elkaar voor uw evenement! Een optreden als deze vindt u nergens: eerlijk, oprecht en vooral ontzettend grappig. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie over een comedy show van cabaretier Jaap Bressers?

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan