• Het is mijn droom het Carlosmomentje in de Dikke van Dale te krijgen, sterker nog; mijn droom is om iedereen zo’n momentje te laten ervaren.
  We hebben al vele mensen mogen inspireren en nieuwsgierig mogen maken naar de Carlosmomentjes, via de Facebookgroep, verschillende boeken en nu ook via collega Guido Weijers.

  Aristoteles, Shakespeare & Jaap Bressers

  Guido is een echte ambassadeur geworden van de Carlosmomentjes, in zijn Masterclass Geluk haalt hij drie wijsheren aan; Aristoteles, Shakespeare en Jaap Bressers. Een bijzonder rijtje.
  In zijn voorstelling heeft Guido het over drie facetten die nodig zijn voor geluk; kortstondig geluk, deugzaam leven en zinvol leven. Aan de laatste heeft hij het Carlosmomentje gelinkt.

  Koffie met (van) een BN’er

  We zijn al een keer eregast geweest bij Guido’s Masterclass Geluk en in navolging hiervan kreeg ik een smsje van hem met de vraag of ik het leuk vond backstagebeelden op te nemen voor een mogelijke DVD.
  Natuurlijk doen we dat graag en dus zijn we vorige week naar het theater in Tilburg gegaan,
  waar we eerst lekker een kop koffie hebben gedronken. Ik heb Guido koffie voor mij laten halen; na Pieter Winsemius is het een beetje traditie geworden om bekende ministers of bekende Nederlanders koffie voor mij te laten halen en Guido is alvast de tweede!

  In de (volg)spotlight

  Ik heb ook nog even snel een kijkje op het podium genomen en kreeg daar meteen de volgspot vol in mijn gezicht. “Nou wauw, ik hoef maar het podium op te rijden en het spotlicht vindt mij al!”. Blijkbaar hadden ze automatische spotlights die beweging detecteren. Om dat te demonstreren liep Guido vrolijk door, maar het licht bleef bij mij. “Haha! Je kunt wel zien wie hier de grootste ster is!”. De toon was in elk geval lekker gezet voor de rest van de middag.

  Het kleine groots maken

  We hebben ook nog lekker zitten kletsen met de cameraman over hoe mooi het is dat nu ook andere mensen over het Carlosmomentje gaan vertellen en dat steeds meer en meer mensen het gaan delen. Dus als je dit leest; wees nieuwsgierig naar je eigen momentjes, deel ze en draag ze alsjeblieft uit. Want zodra het Carlosmomentje van ons allemaal wordt, wordt het extra bijzonder en kunnen we het kleine groots maken.

  Vanuit de regiewagen

  Een extra tof moment was dat ik tijdens de voorstelling in de regiewagen mocht plaats nemen. Een drukke bedoening; er zaten 3 mensen van de regie, dan waren er nog 3 mensen die live het beeld helderder/ mooier/ bijzonderder maakten en 1 iemand die de audio in de gaten hield. Tel hier 6 cameramensen bij op plus alle mensen die het daar omheen ondersteunden; het was een hele belevenis. Dit was trouwens ook de regiewagen waar bijvoorbeeld The Voice of Holland, The Passion en grote voetbalwedstrijden mee opgenomen worden. Heel tof om ook eens vanuit de regie het geheel te kunnen ervaren!

  Gaaf om elkaar op deze manier te versterken; Guido draagt het Carlosmomentje mee uit en ik heb ook nog iets moois voor een mogelijke DVD kunnen doen. Win-win en een feest voor ons allemaal! 🙂

  Save the first dance for me
  Carlosmomentjes de ether in
 • 3 Reacties

  Carlosmomentes zijn een begrip geworden. Heb er al veel steun door gekregen. Je hoeft maar te zeggen, dit is een carlosmomente en iedereen begrijpt je. Dank je Jaap.

  Reageer

  Super! Wat fijn om te horen! :D

  Reageer

  Gaaf Marja, wat fijn!! :)

  Reageer