• Dertig dagen Carlosmomentjes Challenge

 • Waarom de Dertig dagen Carlosmomentjes Challenge?

  Na een optreden van Jaap gaan mensen vaak spontaan zelf aan de slag met Carlosmomentjes. Deze natuurlijke ‘flow’ kun je in de organisatie benutten met de Dertig Dagen Carlosmomentjes Challenge. Medewerkers ontvangen dan dertig dagen lang ’s morgens vroeg een korte inspiratiemail in hun mailbox. Met de uitdaging om op een eigen pagina op onze speciale website zelf hun actuele Carlosmomentjes te noteren. Ook krijgen zij toegang tot een eigen groepspagina om de momenten te delen met hun collega’s.
  Begin de dag positief en verbaas je over de extra toegevoegde waarde die dat jou en anderen oplevert!

  Haal het maximale uit de Challenge

  De Challenge wordt afgesloten met een evenement van naar keuze een middag, een hele dag of een echt verdiepende tweedaagse. Speciaal opgeleide Carlosmomentjestrainers gaan dan met de medewerkers in teams aan de gang om de positieve effecten van de Challenge zoveel mogelijk te borgen in de dagelijkse praktijk. Na die dertig dagen is een ‘olifantenpaadje’ aangelegd, en wordt het een gewoonte om Carlosmomentjes te geven, te ontvangen en te delen. De vonk die tijdens de presentatie is ontstoken, groeit zo tijdens de Challenge uit tot een gloedvolle vlam die nog lang blijft branden.

  De meerwaarde van de Carlosmomentjes trainer

  De Carlosmomentjestrainer doet zelf mee met de Challenge en geeft het goede voorbeeld aan de deelnemers. Tijdens de Challenge leren de deelnemers en de trainer elkaar al een beetje kennen, dankzij de wederzijdse inspiratie. En doordat de deelnemers al tijdens het invullen van de Challenge weten dat er nog iets gedaan wordt met de momenten die zij dagelijks invullen, vergroot je de inzet en het effect. Bovendien stimuleert het wanneer je de momentjes van jouw collega’s kunt zien.

  Uniek trainingsevent

  Na de Dertig Dagen Challenge begeleidt de trainer een uniek event, waarbij dieper op de inhoud van de momentjes wordt ingegaan en medewerkers persoonlijke feedback krijgen, in teamverband. Daarmee wordt de Kracht van het Kleine nog sterker verankerd in de organisatie. Het trainingsevent is niet massaal, maar met uitgebreide persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Daarom bestaan de groepen ook uit niet meer dan 15-25 personen.

  De voordelen:

  • Meer Carlosmomentjes in de organisatie: voor jezelf, je collega’s en de klant.
  • Sterke borging van de Carlosmomentjes in de organisatie, dus meer rendement uit de investering.
  • Meer aandacht voor positieve zaken op de werkvloer, meer successen en succesjes vieren.
  • Fijne teambuilding gedurende de Challenge, versterkt en verankerd tijdens het event.
  • Door de Challenge pakken individuele medewerkers hun eigen rol en regie op vanuit het gevoel: iedereen is belangrijk en met kleine dingen heb ook jij veel effect.
  • Persoonlijke aandacht en feedback, die zorgt voor groei van de individuele medewerkers en van het teamgevoel.
  • Meer glimlachen.
  Ik wil meedoen of nog meer informatie!